Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ausztrál tűzvész a világűrből

Az Ausztráliát sújtó természeti katasztrófa olyan méreteket öltött, hogy az űrből is jól megfigyelhető. Az infravörös tartományban működő műszereken jól látszanak a tűzgócok. A hagyományos műholdas fotókon megfigyelhető a vastag füst, amit már a Csendes-óceán túlsó partján, a 7000 kilométerre lévő Chilében is kimutattak. A Nemzetközi Űrállomáson tartózkodó űrhajósok is folyamatosan figyelik az eseményeket. A tudósok becslése szerint a tűz miatt annyi szén-dioxid került a levegőbe, amennyivel a kontinensnyi ország fél év alatt terheli a környezetét.

Ausztrália tűz tűzvész füst világűr műhold

Tovább


Rosszul sikerült reklámakció

Az oroszországi Szamara városának benzinkútja különös reklámakciót hirdetett. Akik bikiniben jönnek tankolni, ingyen kapják az üzemanyagot. Azonban elkövettek egy hibát, elfelejtették kikötni a vállakozók nemét, ezért több jóhumorú és kevésbé szégyenlős férfi is beállt tankolni. A világ érdekes benzinkút akció fürdőruha bikini férfi

Tovább


Sokkal több mint photoshop

Felix Hernández Rodríguez digitális művész nem elégedik meg a photoshop kínálta lehetőségekkel. Ő sokkal tágabb eszköztárral dolgozik, miniatűröket készít és fényképez, amelyek csupán feljavít a fotók manipulálásával. A világ érdekes photoshop digitális technika makett modell miniatür

Tovább


Mi tapadt a kutya bundájába?

Ausztráliában sétáltatta a hölgy a kutyáit, amikor észrevette, hogy valami beleragadt az egyik eb bundájába, Kiderült, hogy nem valami szemét, hanem egy gyűrűs farkú oposszumnak kölyök kapaszkodik kétségbeesetten. a világ érdekes kutya oposszum erszényes gyűrűsfarkú

Tovább


Furcsa fürdőszobák

Némelyik dizájnra a furcsa a legenyhébb jelző.fürdőszoba dizájn

Tovább


Nagyvárosi rémálom

Hong Kong szigetéről köztudott, hogy a világ legzsúfoltabb városa, de el sem tudjuk képzelni, valójában ez mit jelent. Dietrich Herlan, brazil származású, de Hong Kongban élő fotós zseniális képei bemutatják az európai szemmel elképzelhetetlen zsúfoltságot, az egymáshoz tapadó, felhők közé kúszó lakótelepek ránk omló nyomasztó képét, az égbe szökő belső udvarok szürreális világát.

A világ érdekes Hong Kong város nyomasztó szürreális tömeg zsúfolt

Tovább


Legextrémebb forró fürdő

Akik megépítették, mind megfürödtek. Különleges csapat, még különlegesebb hely.medence fürdés hegymászó bungee jumping

Tovább


A semmi is valami?

Évszázadokig a semmi csak filozófiai kérés volt, majd később megismerkedtünk az ürességgel. Végül kiderült, az üres sem üres. Létezhet egyáltalán a semmi, vagy a semmi is valami?A vilá érdekes világűr semmi valami űr sötét anyag vákuum

Tovább


Blade Runner miniatűr díszletei

A jövő lepusztult Los Angelesét kicsiben megépítették a filmhez.A világ érdekes Blade Runner 2049 miniatűr trükk makett

Tovább


Fémkeresővel a Sherwoodi erdőben

Ritkán van egy amatőr kincskeresőnek ekkora szerencséje.A világ érdekes Anglia Sherwood erdő kincs arany gyűrű

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog