Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Különleges hirdetések

Máshol van fantázia és humor az utcai hirdetésekhez.

Tovább


Baba és kutya együtt alszik

Amikor a cukiság-mérő kiakad

Tovább


A tornádó után megtalálta a kutyáját

Jon Byler Dann igazán szerencsés ember. Szerencsés mert túlélte. Néhány napja tornádó csapott le az Illinois állambeli Washington városkára és négyszáz házat tett a földdel egyenlővé.

A tornádó-riasztásra Jon feleségével és négy gyermekével elmenekült a házuk pincéjébe. De kutyájuk Maggie, a 11 éves juhászkutya annyira meg volt rémülve, hogy nem volt hajlandó kijönni a kennelből. Ezért Jon kénytelen volt kinn hagyni.

Amikor a vihar elvonult, a család előjött a pincéből és látták, hogy öt éve épített házuk eltűnt a föld színéről, akárcsak a környék további négyszáz háza. Szomrúan vették tudomásul, hogy kutyájuk valószínűleg meghalt.

Tovább


Útelválasztó-áthelyező munkagép

Ilyet még nem láttál, ez kellene az M0-ra is. Hogyan építsünk extra sávot csúcsforgalomban:

Tovább


Téli gumi helyett

Ne szórakozzunk a kerékcserével, lánctalpakra fel!

A márciusi havazás után érdemes felkészülni rendesen az idei télre. SMS helyett ehhez ajánljuk az american Track Truck cég Dominator rendszerét.

Tovább


Bizarr állami törvények

A régi törvénykönyvek olvasgatása közben meglehetősen bizarr törvényekre lehet bukkanni. Ezeket senki sem vonta vissza, vagyis a mai napig érvényben vannak. Kíváncsi lennék, hogy milyen élethelyzet szülte az ilyen jogszabályokat. Néhány amerikai állami törvényhez Olivia Loacher fotós készített illusztrációt.

Alabamában tilos fagylaltot hordani a nadrág hátsó zsebében.

Delaware államban tilos tökéleteset testhez simuló nadrágot viselni.

Tovább


Rejtett olajkutak Los Angelesben

Olajkutak a város közepén? Bizony, csak jó el vannak dugva.

Kevesen vannak tisztában azzal, hogy Kalifornia állam harmadik legnagyobb olajmezője Los Angeles alatt található. Ne hidd, hogy kiaknázatlanul várakoznak a mélyben a készletek. A városban sok olajkút található, amely folyamatosan termeli ki a nyersanyagot. Van olyan amelyik egy középiskola udvarán áll, másik egy bevásárlóközpont parkolójában, a harmadik egy farmer áruház területén. Az egyik úgy néz ki mint egy templomtorony, a másik mint egy siló, a követklező csak viccesen le van festve. De mindegyik ugyanazt a célt szolgálja. Olajat hoz fel.

Tovább


A kutyák nem jók a bujócskában

Tovább


Kóbor nemez-gombóc

Kanadai Ontarioban egy farmon találták ezt a kóborló nemezgombócot, amiről csak a morgása és fekete orra árulta el, hogy kutya. A benemezesedett bundája miatt járni is alig tudott. A mentők elvitték egy állatorvoshoz, aki szinte leműtötte a kutyáról a bunddát. A meglepő és aranyos végeredmény.

Tovább


Tökéletes egyensúly

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog