Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ááá, ilyen képet én is tudok.

Vagy mégsem. Gyönyörűen megkomponált fotók silány utánzatai.

Tovább


Kutya négy műlábbal

Ennek a coloradoi kutyának nagyon rosszul indult az élete. Kóborló anyja a kölykökkel egy elhagyott ház pincéjébe húzódott be. Azonban azon a téli éjszakán nagyon hideg volt, és a pincében megfagyott az a pocsolya, amelyikbe az egyik kölyök belefeküdt. Másnap találták meg, de addigra már elfagyott mind a négy lába, a farka, az orra egy része, és az egyik füle. A kölyköt megműtötték, amputálták a lefagyott részeket. Miután felépült, négy új műlábat kapott. Noki'o azóta is boldogan él gazdájával.

Tovább


Higgy a szemednek: kóbor kutya fodrász után

Ezt a szegény, kidobott kutyát az angliai Leedsben találták. Nagyon rossz állapotban volt... amíg meg nem nyírták.

Tovább


Tolószék lebénult kutyának

Ez a szegény pásztorkutya lebénult a két hátsó lábára. Gazdája úgy döntött, nem fogja elaltatni, hanem épített neki egy gördülő hámot, egy személyre szabott kutya-tolószéket. Maximális tisztelet érte.

Tovább


A zöld alagút

Rajongói szerint a világ legszebb utcája, és kétségtelen, minden okuk megvan erre az elragadtatott kijelentésre.

Brazília egyik legnagyobb városa, és egyben a legdélebbi állam, Rio Grande do Sul fővárosa Porto Allegre. A város nevének jelentése boldog kikötő.

Tovább


Utcák, ahol jó lenne élni

Vagy legalább néhány napig ott lakni, és nagyokat sétálni.

Tovább


Szibériai csoda: Léna pillérei

A jakutföldi Léna Pillérei Természeti Park.

A Léna folyam mentén elhelyezkedő, csaknem 100 m magas sziklapilléreiről nevezetes.

A Jakutszktól 100-200 kilométerre délre található természeti képződmény olyan látványt nyújt, mint egy hatalmas szoborcsoport.

Tovább


Oroszánfóka a főutcán

Egy oroszlánfóka úgy döntött, hogy kicsit ott hagyja az óceánt, és városnézésre beugrik a brazíliai Balneario Camboriu városába. Nagy feltűnést keltett, amikor kimászott a strand homokjára, majd rövid idő után megindult a városba. A városkában megbénult az élet, mivel sétájához (kúszásához) a város legforgalmasabb utcáját választotta. A forgalom leállt, az emberek körbeállták fotóztak, videóztak. A rendőrség igyekezett visszaterelni a tenger felé a több mázsás jószágot. Közben folyamatosan vízzel locsolták, hogy ne száradjon ki a bőre. Végül a mentőakció sikert aratott, és a különös turistát sok száz ember búcsúztatta a parton. (Videók a végén)

Tovább


Meglepetés a jeges vihar után

Nem tudom, mennyire őszinte a mosolyuk.

A genfi-tó partján fekvő svájci Versoix városában néhány fiatal úgy döntött, az estét együtt töltik. Leparkoltak egy tóparti szórakozóhelynél, és beültek. Késő éjszakáig maradtak, mert odakinn jeges vihar tombolt. Amikor elcsitult, kijöttek, nagy meglepetésben volt részük.

Tovább


Örökké égő tűz a vízesés alatt

Ritkán fordul elő olyan természeti csoda, ahol a tűz és víz békésen megfér egymás mellett.

New York állam legnyugatibb sarkában, az Erie-tótól alig tíz kilométerre található az alig harmincezres lakosú Orchard Park városa. Délre terül el a népszerű Chestnut Ridge park, amelyből tiszta időben a Niagaráig ellátni.


Nagyobb térképre váltás

Az USA egyik legnagyobb közparkja csaknem öt négyzetkilométeres. A park három dologról nevezetes: a gesztenye fákról, a sportolási lehetőségekről, és az örökké égő lángról.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog