Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért ne szállíts festéket autóval

Ez a jobb sorsra érdemes dél-afrikai család a nagy festésre készülve bevásárolt. Csekély hét liter festéket helyeztek el hátul, majd elindultak hazafelé. Azonban a kereszteződésben sikerült egy másik autóval összeütközni. Az ütközés miatt viszonylag kevés kár keletkezett, de az önbecsülésük súlyos csorbát szenvedett.

Tovább


Betiltott erotikus reklám

A brit reklámtestület betiltotta a Durex óvszergyár egyik reklámfilmjét, amelyet az internetre szántak. Az indoklás valahol vicces: a reklám szexuális tartalma miatt.

A szpotban a Durex egyik síkosítóját reklámozzák, és több nő látható benne, amint épp khm... jól érzik magukat. Az ASA testülethez beérkezett panaszok szerint a szpot túlzottan szexuális jellegű.

Tovább


Trollkodnak a kollégák

Tovább


Naptár a barátnőnek

Egy srác 12 képet készített magáról, ebből összeállított egy 2012-es naptárt, és ezt adta a barátnőjének. Ez egy valóban romantikus lépés, de ha komolyan gondolta, akkor ő a legnagyobb idióta a világon. Ha viccnek szánta, akkor egy jó poén és remekül kifigurázza, milyen idióta pózokban és helyzetekben szokták a szexi lányokat fotózni. Annak mindenesetre csak örülhetünk, hogy csak fél-aktot vállalt be.

Tovább


Legújabb japán tinimánia: kilincsnyalogatás

A japánok szokásairól már régóta tudjuk, hogy nem lehet és nem is érdemes európai szemmel nézni. Furcsák, őrültek, bolondok, különcök, vagy csak egyszerűen mások: döntse el mindenki maga. Ami tény Japánban már nem dívik a deszkázás, a baglyozás, és az egyéb internetes "fotózdmagad" őrület. A japán tinilányok új mániát találtak magukat. Lefotózzák magukat... kilincsnyalogatás közben. Ha erre tud bárki valamilyen logikus magyarázatot adni, várom.

Csatlakozz a több mint hétezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi fotó:  Küzdelem

Napi videó:   Optikai csalódás

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A legkirályabb garázs autómániásoknak

Kísértetautók

10 klasszikus izomautó a legszebb korszakból

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via bitrebels)

Tovább


Bizarr Hello Kitty tetoválások

Ki lehet annyira őrült, hogy ilyeneket varrasson magára...

Tovább


Luxusszálloda kizárólag macskáknak

Ha úgy érzed, mégis a nyávogó szemed fénye nélkül utazol el néhány napra, nem kell a szomszédok kénye-kedvére bíznod a kicsikét. Feltéve, ha Angliában élsz. A kizárólag macskáknak fenntartott luxusszálló a macskák (vagyis inkább a gazdik) minden kivánságát kielégíti. Külön szoba, játszósarok, hálófülke, profi hangrendszer a kényelmes pihenésért, luxuságy pihepárnával. Vacsorára vörös lazac, bélszin, és különleges minőségű sonka, természetesen kizárólag ezüsttálcán szervírozva. Mindez a Longcroft luxus macskahotelban, és potom 23 fontot kell fizetned egy éjszakáért.

Tovább


Horrorpad a parkban

Amikor megláttam ezt a padot, mintha egy B-kategóriás horrorfilm díszletei közé csöppentem volna. Azután megpillantottam a pad alatt a perselyt, és egyből az jutott az eszembe, hogy a csőd szélén álló önkormányzatok már mindent bevetnek, hogy az utolsó fillért is kihúzzák a polgárok zsebéből. De végül kiderült ez a pad csupán műtárgy, Fabian Brunsing alkotása. Azért kíváncsi lennék a művész lelkivilágára is.

Tovább


Hiba volt otthon hagyni egyedül

Tovább


A feleség bosszúja

Az utcai óriásplakát szövege:

Szia Steven!

Most már figyelsz végre rám? 

Tudok a csajról, te mocskos, sunyi, erkölcstelen, hűtlen, kisfarkú  gennycsomó. Mindenről felvételem van. 

(Nemsokára) exfeleséged, Emily

U.i: a plakát bérleti díját a közös bankszámlánkról fizettem. 

Csatlakozz a több mint hétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagyazon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai fotóAz igazi energia ital

Napi videó:  Verdon, Provance, Franciaország

Vizelde-játékok férfiaknak

Hogyan éld túl a cápatámadást

A természet leggonoszabb tréfája

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via freddiethehugmaster)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog