A szörfösöknek most már hullám sem kell.

Három évvel ezelőtt már bemutattam a JetLev Flyert, a hátra szerelhető vízsugárhajtású vízi sporteszközt. Azóta megjelent ennek lábra szerelt változata is. Frank Zapata most elkészítette szörfdeszka változatát is.

ZR Hoverboard hasonlóan működik, mint elődei. A jetski vízsugarát egy 15 méteres csövön keresztül a deszkához vezetik, ahol egy csigához hasonló eszközön keresztül hátrafelé kilövelik.

A deszkával így nem csak 30 kilométer/órás sebességgel lehet siklani, de repülni is lehet vele, sőt, a víz alatt is képes siklani.  

A ZR Hoverborad már előrendelhető, és várhatóan még a hónapban megvásárolható. A teljes készlet a jetskivel együtt 5850 dollárba (1 350 000 Ft) kerül.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Szuperbanán

Napi videó:   Mit számít ha elsüllyed a csónak

Napi fotó:  Fejvesztett védekezés

Macskaőrség:   Ejtőernyős macska

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...