A Sleepbox egy bárhol felállítható mobil pihenőhely, amely néhány órára kényelmes, privát pihenést nyújt.

Régi problémája az átutazóknak, és ezért a repülőtereknek és pályaudvaroknak is, hogyan üssék el az átszállásra váró néhány órát.  A nagy várótermek zajosak, nem adnak lehetőséget elvonulásra, pihenésre. A reptérmelletti szállodák pedig általában drágák, és egyébként sem éri meg néhány órára kivenni egy szobát.

Az Arch Group nevére hallgató dizájncsapat erre a problémára kínál megoldást. A Sleepbox egy mobil pihenőhely, amely tetszőlegesen elhelyezhető, pályaudvarokon, repülőtereken, nagy kiállítási helyszíneken, illetve bárhol, ahol igény merül fel egy kis privát szféra kialakítására, egy rövid időre. A 2.0x1.4 méteres, 230 centiméter magas lakódoboz Elektronikus kulccsal nyitható, amelyet bankkártyával lehet megvásárolni konkrét időre, amely 15 perctől több óráig terjedhet.

A Sleepbox hangszigetelt, légkondicionált fülke, szabályozható világítással, valamint egy kényelmes heverő áll a vendég rendelkezésére. A heverő automata ágyneműhúzóval rendelkezik, a szobában konnektor, laptop konzol, és televízió található Természetesen wi-fi kapcsolat elérhető.  Lehetőség van tévézni, internetezni, egy rövid pihentető alvás sem akadály. Az idő lejártára ébresztőóra figyelmeztet.

Az Arch Group 2002-ben alakult, tagjai arab fiatalok, akik az iszlám és arab világot, látás- és gondolkodásmódot szeretnék megismertetni a világgal.

Ezt láttad már?

A leghidegebb hely a Naprendszerben

Látni és belelátni

Magánpénz

Alternatív múlt

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra).