Nem lehet lombháznak nevezni, mert nem egy fán van, és nem is fából készült. De tény, hogy ez a fogalom modern újraértelmezése. Két fa között van kifeszítve, modern anyagokból készült sátor, de a platform fából készült.

A holland  fatermelő Bruno de Grunne és az építész Nicolas d'Urse által megálmodott új stílusú kabin neve Dom'Up. Ez egy könnyű, 16 négyzetméteres, nyolcszögletű platform, amely fel van függesztve két fa között. A Dom'Up UV-álló kettős vászon sátor, a tető anyaga pedig tartós thermo-hegesztett ponyva.

Egy nagy terasz, egy nyitott belső tér, amelyet lehet hálószobának vagy élettérnek használni. Sajnos az ára nagyon húzós, 25 000 euró. vagyis kötel 8 000 000 forint.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee: Sátor a lombok között

Macskaőrség: Harc a fekhelyért

Napi videó: A térkép hazudik

Toochee-fotó: Menteni a menthetőt

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...