A hír olvasása után kételkedve kutakodni kezdtem, de valóban létezik. Szembe kell néznem a ténnyel, pontosabban ezt akarják belénk súlykolni, hogy az utazó üzletasszonyok útipoggyászának nélkülözhetetlen, sőt, talán legfontosabb kelléke a vibrátor. Az üzletemberek rendeljenek nyugodtan luxusprostikat, a hölgyek finom eleganciával segítsenek magukon.

De ugyebár nincs kellemetlenebb, mintha a vámos kinyitja bőröndöt, és egy hatalmas műfallosz akad a kezébe.  De mostantól megszűnik ez a probléma. Ha a vámos rákérdez, mi ez a készülék, könnyedén lehet válaszolni: „Ó, csak egy nyolcgigás pendrive…”

De nézzük a készüléket. A Crave Duet valóban exkluzív. Valódi bőr tok rejti, mérete mint egy digitális diktafoné: 11,6x2,7x1,2 centiméter. A vibrátor-rész szilikonnal borított, barna, fekete, vagy bordó színben választható.  A pendrive-ot is rejtő nyél a modelltől függően galvanizált vagy aranyozott fém.  Lítium-polimer akkumulátora akár 4 óra folyamatos használatot tesz lehetővé, és másfél óra alatt újratölthető. A tárolókapacitása 8 vagy 16 Gigabyte,  a vibrátor 4 Rezgés üzemmódot és 5 teljesítményszintet ajánl fel.  készülék szinte teljesen hangtalan, három méterig vízálló.  Ára modelltől függően 139-349 dollár.

De mindezek után sem értem az árukapcsolást. Biztos van igény az ilyen vibrátorokra, de miért a pendrive?  Az eszköz képe olyan sebességgel fog végigszáguldani az interneten, hogy hamarosan minden vámos ismerni fogja. Ugyanúgy fel fogják ismerni, mintha harminccentis és csokoládészínű lenne. Ugyanúgy fognak reagálni is rá.

Legalább annyira ismerni fogják az internetről kollégák is. Vagyis ha kiborul a táska, és kigurul a készülék, a kollégák továbbra is vöröslő fejjel próbálják majd a plafon mintázatát tanulmányozni.

Nem tartom valószínűnek azt sem, hogy a céges karácsonyi partikon ezt kapják a felelős beosztású hölgyek gravírozott céglogóval.

Szintén nem értem, miért olyan fontos, hogy hangtalan legyen. Talán repülőgépen vagy értekezlet alatt is lehet használni?  És a háromméteres vízállóság? Ilyen mély a szállodai jakuzzi?

Talán titkos információk szállítására alkalmas, mert ha rábukkannak, a vámosok zavartan továbbtúrnak a fehérneműben.  

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.