Így lesz az örömtanyából templom.

Myke Tyson a 80-as években és a 90-es évek elején a csúcson volt. Mindent megnyert, és mindent megkapott, amit akart. Abban az időben az ohio-i Southhington városában élt egy pazarul berendezett kastélyban.  Hatalmas garázs, sok fürdő- és hálószoba, és egy akkora medence, ami nagyobb mint legtöbbünk lakása.
De a nemi erőszak miatti börtönbe kerülése lelökte a csúcsról, a hatalmas házat 1999-ben el kellett adnia. A ház azóta többször is gazdát, cserélt, de évek óta elhagyottan áll. Legújabb tulajdonosa azért vásárolt a meg az ingatlant, hogy átalakítsa templommá. Furcsa belegondolni, hogy a hajdani jakuzzik, márványkádak, a kosárlabdapálya, és tigrisketrecek helyét hívők foglalják el.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Macskaőrség:  Gepárddal barátkozni

Napi videó: Aznap rossz volt repülőn ülni

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...