Egyetemistáknak, sokat költöző vándormadaraknak, ritkán otthon tartózkodóknak készült ez a különleges bútorzat, amely elfér egyetlen nagy kockában, mégis minden benne van, ami egy szobába kell.

Költözködők rémálma a bútorok ide-oda szállítása. A Casulo, amelyet Marcel Krings & Sebastian Mühlhäuser tervezett, a kevés cuccal gyakran költözőknek lehet ideális. A teljes bútorzat elfér egy szabvány 120x80 centiméteres raklapon. Valójában már a raklap is a bútor része.

Lehet, hogy nem látszik, de ebben az egy méter magas dobozban van egy szekrény, egy íróasztal, egy állítható magasságú szék, két ülőke, egy hatpolcos könyvespolc és egy ágy a matraccal. Két ember elég a szállításához, a tisztességes méretű liftekbe belefér. És ami a legszebb szó szerint két ember két és fél perc alatt össze tudja szerelni. Aki ezt nem hiszi, a képek utáni videón megnézheti.

Csatlakozz  a több mint háromezres közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Így vigyázz a fatáladra

Kámaszutra faragott ágy

Kalózhajó a gyerekszobában

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)