Horrorisztikus nevelés problémás szülők megzabolázására.

Egy lány utolsó pillanata látható a képen, mielőtt lezuhanna a Grand Canyonba.

 

Nem kell megijedni a kép átverés.

A története egyszerű. A 22 éves illinois-i nő elhatározta, hogy ellátogat a Grand Canyonhoz. Egyáltalán nem találta ezt jó ötletnek az anyja, aki az aggódós szülő mintaképe lehetne. Napokig gyötörte a lányát, hogy ne menjen, ez egy őrült ötlet, az emberek buták, leesnek a mélybe, a szél a szakadék szélére fújja őket, és hasonlók.

A leányzó mégis elment, és úgy döntött mellékesen még megneveli túlaggódó anyját. Barátjával csináltatta a képet, ám lábai alatt nem tátongott kilométer mély szakadék. Szilárdan állt a saját lábán - és persze a talajon - egy szikla mögött és arra csimpaszkodva játszotta el a hajmeresztő helyzetet.

A kutyaharapást szőrivel módszerről nem tudni, hogy sikeres lett-e aggódás ellen. Az biztos, hogy az anya csaknem elájult a rémülettől, amikor meglátta lányát a képen. De később megbocsátott neki a viccért.

A kép viszont sikeres lett a világhálón, azóta egyre többen készítenek ilyen képet a Grand Canyon pereméről.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  K-Wine, a parti tányér

Napi videó:   Csúnyán átvert házaspárok

Napi fotó:  Ez a meleg már nekem is sok

(via huffington post, mti)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...