Annak idején mindig röhögtem, ha filmben a szereplők a lövöldözés közben egy fotel vagy kanapé mögé bújtak. De ennek a bútornak a tervezője komolyan vette, amit a filmekben látott. Elkészítették a világ első golyóálló kanapéját.

A gyártók teljesen komolyan vették a kihívást. Ebben a kanapéban a kihúzható ágy helyén egy fegyvertartó páncélszekrény van, amely akár 30 fegyvert is tárolhat. A csak Amerikában kapható 6700 dolláros kanapé megállítja .44-es magnum lövedékeket is. További ötszáz dollárért (per darab) olyan golyóálló díszpárnát is kaphatunk, amely karra fűzhető személyi pajzsként szolgál.  Maffiózóknak és üldözési mániában szenvedőknek kötelező darab.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Vigyázz, fagyitolvaj!

Napi videó:   Varázslatos Timelaps videó a Perseida meteorok éjszakájáról

Napi fotó:  Szivárvány-völgy

 (via thechive)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...