A világ egyik legizgalmasabb úszómedencéje a város felett, 60 emelet magasan lebeg.

Szingapúrban adták át a világ egyik legdrágább szállodáját. Ez lett a világ legdrágább kaszinó komplexuma, az építése – beleértve a terület árát is – nyolc milliárd dollárba került.

Az építmény egészen különleges. Három, 57 emeletes épület áll egymás mellett, amelyeket egy óriási terasz köt össze az épület tetején. Ez a terasz a 340 méter hosszú SkyPark, amely a világ legnagyobb nyilvános konzolos platformja, amely 67 méterrel lóg túl az északi tornyon. Itt, kétszáz méteres magasságban közel 4000 vendég tartózkodhat a szabad ég alatt. A teraszról teljes körpanoráma nyílik a városra és a tengerre.

De a terasz igazi szenzációja, hogy itt található a világ leghosszabb magasban épült medencéje. Hossza csaknem százötven méter, és egy optikai trükknek köszönhetően olyan érzésünk lehet, mintha a felhők között az égen, vagy ha úgy tetszik, a világ végén úsznánk. A medence rozsdamentes acélból készült, és közel 1500 köbméter víz fér el benne.  

A szállodában összesen 2561 szobát lehet elfoglalni, De van itt két színház, egy 121 000 négyzetméteres kiállítási központ, egy 74 000 négyzetméteres bevásárlóközpont, egy modern művészetek múzeuma. Hét olyan étterem található itt, amelyben sztárséfek dolgoznak.

Mindezt a kaszinónak kell fenntartania, amelyben 500 asztalt és 1600 játékgépet helyeztek el. Emellett a vendégek szórakoztatásáról gondoskodik egy 600 négyzetméteres jégpálya, és a komplexumon végighúzódó hajózható csatorna.

Csatlakozz  a háromezres közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Costa Rica Legdrágább apartmanja

A világ legelképesztőbb szökőkútja

Las Vegas Stratosphere

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)