Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vak kutya vezető kutya

Tao, az idős golden retriever megbetegedett. Glaukóma miatt mind a két szemét el kellett távolítani. De a kutya gyorsan felépült. Három nap múlva már egyedül lépdelt fel a lépcsőn, és pórázon tudott járni. A kutya boldognak tűnt. De valami hiányzott. Tao-nak szüksége volt valakire, aki játszott vele, és a társasága lehetett , főleg, hogy látását elvesztette.

Gazdája elhozta neki Oko-t, egy másik golden retrievert. Körülbelül 8 hetes volt, amikor Melanie megszerezte, de a kutyapár azonnal egymásra kattant, és azóta elválaszthatatlanok lettek. Oko akaratlanul is egy másik kutya vakvezető kutyája lett. vak kutya vakvezető golden retriever

Tovább


A vak kutya vakvezető kutyája

Bajban derül ki, hogy ki az igazi társ. Jake és Addie, a két golden retriever gondtalanul élt együtt. De Jake kétéves korában megvakult. Ettől a pillanattól kezdve Addie átvette a vezető szerepet és gondoskodott társáról.A világ érdekes kutya vak golden retriever vakvezető

Tovább


Női sofőrök

Tovább


Merész Audi Kamionok

Futurisztikus önvezető álom.A világ érdekes Audi kamion koncepció elektromos önjáró önvezető

Tovább


Utolsó ötlet a magyar foci megmentésére

Próbálkozzunk egy utolsó edzőcserével, de horvát módra. Ő Tihana Nemcic. A 25 éves egykori modell Horvátországban az NK Viktorija Vojakovac futballcsapat edzője. Ő az első női vezetőedző a futball történetében, akit egy férfi labdarúgócsapat élére neveztek ki. Rá talán jobban hallgatnának a fiúk, vagy talán ő tudná őket motiválni. Az a gyanúm, a csapat gyorsan feljebb kerül az ötödosztályból, de az biztos, hogy a jegybevételek meg foknak ugrani.


Tovább


Amikor a nagy ember megmondja a frankót

Imádom, amikor politikusok, nagyhatalmú vezetők sikeresen egyetlen mondattal hülyét csinálnak magukból. Ezzel is bizonyítva az évezredes tényt, hogy nem mindig a méltók jutnak fel a csúcsra. Pozíciójukból adódó arrogancia leplezi le tudatlanságukat, szánalmas ostobaságukat. Bizonyítékául annak, hogy nem csak kis hazánkban ilyen szánalmas a politikai felhozatal, jöjjön egy kis nemzetközi hülyeség körkép.

"Még hogy maffia? Á, marhaság"

(J. Edgar Hoover, az FBI elnöke, 1958)

"Amerika nem működhet alkoholtilalom nélkül. Ez egy egyszerű tény!"

(Henry Ford, a Ford Motor Co. elnöke, 1929)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog