Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vemhes állatok a röntgen alatt

Nehéz eldönteni, hogy ezek a képek aranyosak, vagy hátborzongatóak. De rendkívül érdekesek.A világ érdekes állat terhesség vemhesség röntgen A szülők boldogan osztják meg magzatuk ultrahangfelvételeit, mint az első képet a jövevényről. De készülnek ultrahang és röntgenfelvételek az állatokról is. A terhesség az állatvilágban rendkívül változatos legyen szó magzatról vagy tojásról. Az oposszum esetében a legrövidebb, mindössze 14 napig tart. Az elefánt büszkélkedhet a leghosszabb vemhességgel, 23 hónpig hordja magában "kicsinyét". A Guinnes-rekorder kutyaalomban 23 kölyök volt, Miközben a tengeri csikóknál a hím hordja ki az átlagosan kétszáz csemetét.

Tovább


Amikor a nagy pocak csak előny

Milyen süti sül a sütőmben? Avagy halloween jelmezötletek kismamáknak.

Tovább


Terhes-fitnesz

Már nem elég a terhes torna. A 38 éves orosz fitneszoktató, Oksana Rumyantsev megfogadta, hogy nem engedi, hogy a terhessége visszafogja a felkészülésben, a fejlesztésben, a karrierjében. Kidolgozott egy terhes-fitneszprogramot, és az Instagramon mutatja meg követőinek.

Tovább


Állapotosan a jelmezbálban

Nem nevezhető áldott állapotnak, ha a kismamának jelmezbálba van meghívása. De néhányan szabadon engedték a kreativitásukat, és előnyt kovácsoltak állapotukból.

Tovább


Légből kapott terhesség, avagy így készült a gyerek

Egy terhesség története hét képben elmesélve:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Aludj hamburgerben

Napi videó:   Ujjak nélkül zongorázik

Napi fotó:  Trükkös bringás

(via patricelaroshe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Sokkoló terhes fotók

A terhesség alatt készült fotók ennek a korántsem könnyű időszaknak a legszebb emlékei. Legalábbis akkor, ha normális fotók készülnek. De mi bírja rá a szülőket arra, hogy morbid, sokkoló, vagy csak egyszerűen idióta képeket készítsenek, és azt meg is osszák az interneten?

Tovább


Mesterséges méh

Jöjjön gondolatkísérletünk második része! Ha sikeresek az eddigi eljárások, akkor van egy peténk, amelyből világra kell hoznunk az életet. Ez elméletileg szintén egyszerű, a mesterséges megtermékenyítéshez hasonlóan be kell ültetni az anyaméhbe. Ha minden rendben van, a szükséges idő letelte után megszületik szemünk fényének klónja. A tudomány nagyjából itt tart most. Így készült Dolly, az első klónegerek, klóncicák stb.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog