Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Világ egy üvegben

Lina Cirilo és Laura Gonçales apró, önfenntartó ökoszisztémái. Mindegyik kézzel készült, különböző és egyedi. Ezek a kis ökoszisztémák szinte teljesen önfentartók nem kell aggódni a gondozás miatt A weboldaluk szerint csupán öntözni kell minden 10-15 napban, attól függően, hogy milyen meleg van.
üveg palack világ ökoszisztéma

Tovább


Tematikus esküvő

Mennyivel izgalmasabb a szertartás és a lagzi, ha Harry Potter stílusában ünnepel az ifjú pár és a vendégsereg. A meghívó is már a tekergők térképe.

Tovább


Harry Potter-ház

Nem csak rengeteg gyerek, de nagyon sok felnőtt is rajong a Harry Potter világért. Floridában egy egész házat alakították át Harry Potter témában úgy, hogy a varázslóiskolában érezhesd magad. A ház az Airbnb-n keresztül kibérelhető.Harry potter ház téma airbnb

Tovább


Szépségbe rejtett matematika

Az iparművész Jack Storms a fibonacci-szám alkalmazásával készíti el lenyűgöző üvegcsodáit.

Tovább


Gyűrűk ura esküvő

A 28 éves Will Grant fanatikus Tolkien rajongó. Miután megkérte barátnője, a 33 éves Amy Gándor sikerült rábeszélnie, hogy tematikus Gyűrűk ura esküvőt rendezzenek. A szervezés hat hónapig tartott, még külön honlapot is indítottak, hogy a 170 meghívottnak jelmez ötleteket adjanak.

Tovább


Guatemalai sír-felszámolás

Guatemala temetőiben is egy idő után meg kell újtani a sírhelyeket. Ha ez nem történik meg felszámolják a régi sírokat. De az európai gyakorlattal ellentétben nincsenek tekintettel sem a hozzátartozók érzelmeire, sem az elhunyt jogaira. A módszer se nem humánus, se nem tisztességes. A koporsókat félredobják, az emberi maradványok egy közös sírba kerülnek, amely inkább emlékeztet egy szemétgödörre. Vigyázat, megrendítő képek, csak erős idegzetűeknek!

Tovább


12+1 tematikus házimozi

Ha elég pénz van arra, hogy külön moziszobát rendezzünk be otthon, akkor már arra is lehet áldozni, milyen stílusban készüljön. Egy igazi keményvonalas rajongó a tematikát a kedvenc filmjéhez vagy sorozatához, esetleg egy korszakhoz igazítja.

Karib-tenger kalózai:

Tovább


Ilyen egy bringás combja???

Aki látott már közelről kerékpáros versenyzőket, az tudja, hogy karcsú, inas sportolók: vékony lábak, fokhagyma hátsó. De a német kerékpáros, Robert Förstemann combjai elképesztették az olimpia nézőit. Négy évvel idősebb társával André Greipellel együtt letolták a gatyájukat, hogy szemmel is jól látható legyen a különbség. Grepiel lába sem vékony, de Förstemann 73 centi kerületű combjai döbbenetesek. Ilyen csak testépítő világversenyek döntőseinél látható. Lehet ilyen combokat pusztán edzéssel kidolgozni? Mindenki vonja le a maga következtetéseit, hova fog ez vezetni.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog