Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Jégszobrász-világbajnokság

Egy kis felüdülés ebben a kánikulában:az alaszkai Farbanksban rendezik meg minden évben a jégszobrász világbajnokságot.

Tovább


Montreáli botanikus kert élő szobrai

Tovább


Így épült

A Tower-hídtól a Titanicig:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Dupla korsó sör

Napi videó:   Dupla korsó sör

Napi fotó:  Dubai éjszaka

(via thechive)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A szerelem tényleg vak

A Colorado államban található Nagy-tó közelében élő jávorszarvas beleszeretett a városka jávorszarvas szobrába. Hetente többször is próbált randizni vele, és izé... szóval... na igen...

Tovább


Elképesztő emlékmű

Nem mindegy honnan nézed. A meglepetés az utolsó képen.

Éppen ötven éve, 1962-ben tartóztatták le Nelson Mandelát, békeaktivistát, az apertheid-ellenes politika aktivista. 27 évet töltött börtönben, majd a rendszer összeomlása után miniszterelnök lett. Az évforduló alkalmából Johannesburgban emlékművet emeltek azon a helyen, ahol letartóztatták. Az ötven évre 50 acéloszlop emlékeztet. A dél-afrikai művész, Marco Cianfanelli alkotása teljesen amorfnak tűnik, amíg meg nem nézzük egy bizonyos helyről. Az utolsó kép mindent elárul.

Tovább


Furcsa vagy őrült szobrok

Némelyik szobor esetén kíváncsi lennék az alkotó lelkivilágára. Arról nem is beszélve, hogy ezeket vajon kik rendelték meg, és kik engedélyezték?

Tovább


A kert művészei: Állatkert sövényből

Tovább


Auto-tetkó

Nehéz eldönteni, hogy amit a képen látunk, az egy öreg, megbuherált Singer varrógép, vagy egy középkori kínzóeszköz. Mindenesetre elég riasztóan néz ki. Bátorság kell hozzá, hogy az ember beledugja a kezét, ráadásul még le is szíjazza.

Tovább


Banánszobrászat

Azt már megszokhattuk, hogy mindenféle gyümölcsökből és zöldségekből (dinnye, tök alma, stb.) készítenek már szobrokat és asztali díszeket. De hogy valaki banánba vés arcvonásokat, és mondjuk egy morcos arc néz vissza ránk a turmixból vagy a banán spitből, ez számomra teljesen új. Íme a hétköznapi banánművészet.

Tovább


LEGO-téglák művésze

Nathan Sawaya-ra művészetére akkor figyelt fel a világ, amikor a LEGO neki adományozta a "LEGO Modellépítő Mester " címet.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog