Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szivárványszínű állatok

Hogy tudnak ezek elbújni? Vagy nem is akarnak?

A világ érdekes állat színes szivárvány

Tovább


Színes frizurák

Most egyre nagyobb divatja van a mindenféle színű hajfestésnek. Tény, hogy ettől még nem lesz senki egyéniség, de valóban fel tudja dobni a megjelenést. Az megint más kérdés mekkora munka egy ilyen frizura rendben tartása. haj frizura színes

Tovább


Színésznők horromaszk mögé bújva

Minden reggel több órányi sminkelés, és az anyjuk sem ismerne rájuk.

A világ érdekes film horror színésznő szerep maszk

Bonnie Aarons - Az apáca, 2018

Tovább


Találkozás önmagunkkal

Sztárok egy fotómontázson fiatalkori önmagukkal.

Cameron Diaz

Tovább


Akik idén 70 évesek lesznek

Az ember csak hüledezik, de valóban így elszáltak az évek. 12 híresség, aki idén tölti be a hetvenet.

Mary Steenburgen: Február 8.

Tovább


Színészek a másik nem bőrében

Bár egyszerűnek tűnik, az egyik legnehezebb feladat hitelesen a másik nemet eljátszani. Vagy otromba lesz, vagy nevetséges, könnyen elcsúszhat paródiába, vagy éppen homoszexuális felütést kap. Van, akinek csak néhány percre kell a vásznon nemet váltania, más az egész filmet így játssza végig. Legtöbbször a természetes egyszerűség teszi igazán naggyá az alakítást, amely ezért Oscart is érhet. 12 különleges színészi alkotás. színész másik nem

Hilary Swank

A fiúk nem sírnak, 1999

Tovább


Színészek és horror karakterek

A különböző horrorfilmekben sok hátborzongató karaktert ismerhettünk meg, de nem tudjuk, ki játssza őket. A legtöbben felismerhetetlen a rajtuk lévő erős smink, maszkok vagy a speciális effektusok miatt A Fxattics Studios tulajdonosa, a Brooklynból érkező Angela Norris úgy döntött, hogy megmutatja azokat a színészeket, akik ezeket a híres álarcos szerepeket játszották. Angela a hátborzongató karakterek mellé szerkesztette a színészeket, Ahogy egymás mellett állnak, ráébredhetünk, hogy mennyi munka és erőfeszítés van ezeknek a karaktereknek a létrehozásában.

1. A Sötétség ura, Pennywise és Frank N. Furter szerepében Tim Curry
a "Legenda", a "The Rocky Horror Picture Show" és az "AZ" című filmekben.

Tovább


Színészek és híres karaktereik  II.

Általában csak azután ismerjük fel a színészeket, miután híressé válnak. De mielőtt nevek lettek, a karakterükről ismerték őket. Például Macaulay Culkinet sokáig Kevinként volt ismerős a Reszkessetek betörők után. Vagy sokan még évekig Rockyként ismerték Sylvester Stallonét. Ebben a különleges fotósorozatban a holland grafikus, Ard Gelinck különleges páros fotókat készített: a színészek együtt állnak modellt egyik ikonikus karakterükkel.

színész karakter híresség

Eddie Murphy és Axel Foley

Tovább


Színészek és híres karaktereik

Általában csak azután ismerjük fel a színészeket, miután híressé válnak. De mielőtt nevek lettek, a karakterükről ismerték őket. Például Macaulay Culkinet sokáig Kevinként volt ismerős a Reszkessetek betörők után. Vagy sokan még évekig Rockyként ismerték Sylvester Stallonét. Ebben a különleges fotósorozatban a holland grafikus, Ard Gelinck különleges páros fotókat készített: a színészek együtt állnak modellt azzal a karakterrel, akikről híresek.

Tovább


Színészek, akik színészt játszottak

Egy másik színészt eljátszani nehéz, hiszen az egész világ ismeri a mozdulataikat. A hasonlóság előny, és egy jó maszk csodát tehet.

(Színész, szerep, film címe, év)

színész szerep

Michelle Williams mint Marilyn Monroe, Egy hét Marilynnel, 2011

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog