Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Plasztik-rémek

Az ő teste, azt csinál, amit akar?plasztikai műtét rossz sikertelen ronda

Tovább


Hazug fotók

Vajon miért osztanak meg emberek magukról olyan képet, amelyről ordít, hogy csalás. Elképzelhetetlen bőrszínek lehetetlen formájú testek, műanyag babaarcok. Tökéletességre vágyás, online megfelelési kényszer, vagy súlyos énképzavar? photoshop csalás tökéletességre vágyás megfelelési kényszer súlyos énképzavar

Tovább


Kutyával egy mikrobuszban

Az átalakított, mozgó otthonnal járta be Amerikát. Egyetlen társa a kutyája, Ella. A 24 éves emellett normál módon dolgozik. Távmunka a laptopjáról.

Tovább


A kamuzás alapjai

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács megirigyelve az Országos Mentőszolgálat Valami Amerika életmentős videójának sikerét, négy humoros kisfilmet forgattak, hogy felhívják a figyelmet arra, hogyan dolgoznak a csalók. Két szereplője, a szélhámos és kissé ütődött tanoncának szerepében Gáspár Tibor, Jéger Zsombor. Érdemes megnézni, és mindenkinek megmutatni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Melyik lesz a legkövérebb medve

A Katmai nemzeti parkban minden évben egy óriási verseny indul meg a túlélésért. A környék téli álomban lesoványodott medvéi próbálnak a nyáron minél vastagabb zsírt növeszteni, hogy felkészüljenek a következő télre. A világ érdekes medve téli álom hízás zsír lazac

Tovább


Ritka, mint a... pöttyös zebra

Nem sokan láttak eddig még ilyen csikót, a szokatlan zebrát a kenyai Maasai Mara Nemzeti Rezervátumban találták. Olyan ritka ez, hogy ez az első ilyen példány ebben a rezervátumban. A kutatók zerint valószínűleg zebra melanizmusban szenved, ami ellentétes az albinizmussal. Szomorú hír, hogy a hasonló zebrák nem éltek tovább hat hónapnál.

Tovább


Különleges család

Három fiú után szerettek volna egy lányt is. Hármas ikrek lettek.A világ érdekes cslád nagy iker hármasiker

Tovább


Állat-ember barátság

A macedóniai Skopje állatkertjében dolgozó állatgondozó hihetetlen kapcsolatot talált az ott tartott legnagyobb állatokkal - zsiráfokkal. Az aranyos zsiráfok mindig körülveszik, követik őt, szeretettel nyalogatják őt és teljesen bíznak benne.

Tovább


Ilyen könnyű becsapni a szemedet

Pontosabban az agyadat. Elég némi színes mintázat egy fekete-fehér fotón, és az agyad megpróbál színesképet látni. Ha hirtelen pillantasz a képre, vagy csak a szemed sarkából nézed, az agyadmár ki is színezi.A világ érdekes szem látás agy kép fekete-fehér foltok csíkok színes

Tovább


Azok a színpompás úszó piacok

A folyók Dél-Ázsia közlekedési ütőerei. Olyan országokban, mint például Thaiföld, Indonézia vagy Vietnam a szegények legfontosabb szállítási lehetősége. Ezen juttatják el árujukat azokra az úszó piacokra, ahol a csónakokból árulják terményeiket. Ázsia minden színe és természetes finomságai ringatózik a ladikokban. A világ érdekes úszó lebegő piac csónak Ázsia

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog