30 elképesztő kinézetű ház, amelyek újrahasznosított hajózási konténerekből épültek.

 

Mindenki saját otthonra vágyik, de sokan nem engedhetik meg maguknak a minőségi anyagokat. Ezért fordulnak sokan az alternatív lehetőségek felé. Az egyik ilyen például a leselejtezett konténer.

Az újrahasznosításnak ez a módja megfizethető alternatívát kínál. Meglepő módon egy ilyen otthon sokak számára nem kényszer, rengeteg rajongója van ennek az életformában.

Az Instagramon külön oldal, a "Shipping Container World" fogalakozik az ipari hajózási konténerekből épült kifejezetten menő és meglepően szép otthonoknak. gyönyörű otthonoknak szenteli magát. A legérdekesebb és legkreatívabb házakon sokszor fel se lehet fedezni miből készültek, mások direkt nem akarják elrejteni, hogy miből is épültek. Az talán még meglepőbb, hogy kifejezetten luxus igényű házak is épülnek ebből a furcsa alapanyagból.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)