Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zseniális Toy Story bábfilm

Két srác 8 évi munkával elkészítette a Toy Story harmadik részének bábfilmváltozatát. A 23 és 20 éves Morgannak és Mason McGrew igazán elszánt rajongó lehet ha képesek voltak erre. Megvásárolták a filmben szereplő összes játékot, berendezték a helyszíneket, és Stop Motion technikával újraforgatták a rajzfilmet kockáról kockára. A munka 8 évig tartott, de az eredmény megdöbbentő. A Stop Motionra jellemző darabos mozgás mellett csak az árulkodik arról, hogy nem az eredeti filmet látjuk, hogy a babáknak nincs arcmimikája. Hasonlítsd össze az eredeti és az újraforgatott képeket, és ha kedved van, a végén megnézheted a teljes filmet.

Tovább


Abszolút Hobbit-rajongók

Egy csehországi erdőben több száz Tolkien- és Hobbit-rajongó gyűlt össze, hogy jelmezekben újrajátsszák az öt sereg csatáját. Mindenki saját maga készítette, jelmezben , sminkben, és fegyverekkel készült a csatára.A világ érdekes rajongó Tolkien Hobbit csata újrajátszás öt sereg csatája

Tovább


Nem csak a gyűrű számít

Ha rajongó a barátnőd, a csomagolás plusz pont a lánykérésnél.

kütyülógia gyűrű eljegyzési geeky rajongó

Tovább


A legnagyobb pillanat az életében

Nem vagy sztár, mégis 55 000 ember énekli a nevedet?

A világ érdekes cisztas fibrozis foci rajongó beteg Xander Bailey Seattle

Xander Bailey súlyos beteg, születésétől fogva cisztás fibrózisban szenved. Annak ellenére, hogy amerikai, rajong a fociért, kedvenc csapata a Seattle Sounders FC. Legnagyobb álma volt, hogy egyszer a csapattal együtt léphessen a pályára. A hétvégén az álma teljesült, és a csapat sosem látott módon kitett magáért, hogy emlékezetessé tegyék a napot. Limuzin hozta a csapatbejáróhoz, találkozott az edzővel, az öltözőben saját szekrény várta, amelyben a saját 45-ös számú meze volt. A csapattal együtt vonult ki a pályára, az óriás kivetítőn úgy mutatták, mint a legnagyobb sztárokat szokás. A lelátón a rajongók transzparenst feszítettek ki a nevével, és a mez-számát lobogtatták. Nem csak a kezdőrúgást végezhette el, de még kapura is rúghatott, ami után az edző a szabályoknak megfelelően hívta le a pályáról. Arra is ügyeltek, hogy a közvetítésen adatai úgy jelenjenek meg, mint bármelyik csapattagé, még a statisztikáit is közölték. A mérkőzést a kispadról nézte végig. Az eseményről videó készült.

Tovább


Őrült szurkolók

Tovább


Torták őrült rajongóknak

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog