Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen kell nekem azonnal - Trotify

Képzeld el, hogy az utcán lovak patáinak ütemes kopogását hallod. Hátrafordulsz, de csak egy közeledő bringát látsz. És az első kerék felett ott zörög a Trotify. 

Az első kerék által meghajtott szerkezet két fél kókuszdiót ütöget össze. Ez e legmélyebb tisztelgés a Monty Python és a Gyalog galopp előtt.

A szerkezet  félkészen megrendelhető a neten húsz fontért. A falapból kimart alkatrészeket csak ki kell vágnunk, és a darabokat összeszerelnünk. A két fél kókuszdiót magunknak kell beszereznünk.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Pillangó leves húsgaluskával

Napi videó:   NASA Gangnam Style!

Napi fotó:  Mi az üzenet? Tojok a Mikulásra?

(via geekology)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ilyet akarok: Itt a gyalog-galopp fehér nyula

A flúgos és zseniális Monty Python társaság legjobb filmje a gyalog galopp. Aki látta, nem felejtheti el a gyilkos nyulat. Pici, pihe-puha, aranyos, mégis leharapta a lovagok fejét.

Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam. Valaki elkészítette a gyilkos nyulat plüssből. 12, centis, ugyanolyan édi-bédi, de nekünk kivillantja a gyilkos foga fehérjét.

Nem tudom ki találta ki, de áldassék a neve. 11 dollárért megrendelhető az interneten.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  KFC káposztasaláta és gyors tartármártás

Napi videó:   Így se sokan előztek még

Napi fotó:  Biztos jó nőt vettél el?

(via geek)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog