Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rémálom konyhák

A rémes fürdőszobák után a konyhákból mutatok néhány elképzelhetetlent. 30 konyha, amelyet vétek volt kitalálni, de bűn megvalósítani. Isten állatkertje konyha dizányn

Tovább


Különös ajtó a konyha padlóján

Egy idősebb úr új házat vásárolt magának. A konyha közepén meglepő dolgot talált.

Némely lájkvadász oldal titkos, szörnyű, rémületes, elborzasztó, és hasonló jelzőkkel illette azt, ami az ajtó mögött van.

Pedig ez semmi más, mint egy egyszerű kút. A ház építője nem akarta sem feltölteni, sem befedni, ezért egy szép üvegajtót, és díszvilágítást készített hozzá.

Építőjének célját nem ismerjük. Egyszerűen csak tetszett neki a régi kút, vagy arra gondolt, ebből később még locsolhat vagy vizet emelhet ki, ha az ellátás megszűnik. Az ötlet nem rendkívüli, hallottam Budapesten is olyan épületről, ahol a ház alá került volna a kút. A földmunkáknál a tulajdonos visszabontatta a kutat, majd az elkészült pincében terméskövekből újraépíttette, és így a kialakított pihenő helyiség dísze lett.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Alternatív zöldsaláták - Négyzöld-saláta

Napi videó:   Ez bukta, csajok!

Napi fotó:  Te leülnél a padra?

Macskaőrség:   Marmelade és Cole

 (via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


10 legkirályabb tányéralátét

Az a szép zöld gyep

Tovább


Legkirályabb borospince

Tovább


Bioszféra a lakásban

Egyre több tervező foglalkozik a környezettudatos életmóddal a lakáson belül. A múlt hónapban bemutatott Ekokook ökokonyha után itt a Philips Design Probes csapat által tervezett otthoni farm, a Biosphere.

Tovább


Az okos mikrokonyha

Két négyzetmétert foglal el, és benne van minden, ami egy konyhába kell. Ez a Clever kitchen.

Tovább


Ekokook, az ökokonyha

A Faltazi cég megálmodta a jövő kiskonyháját, amelyben minden megtalálható, amely egy öko-gondolkodású ember számára szükséges lehet. A koncepció lényege, hogy a városok zsúfoltsága, és az erőforrások csökkenése miatt meg kell oldani a konyhák önállósodását.

Tovább


i-Konyha, avagy az otthon digitális lelke

Már nem is állunk messze attól, hogy megvalósuljon a digitális, már-már intelligens konyha. De divatos betűvel kifejezve mit is várhatunk egy i-Konyhától.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog