Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Konténer ház

Konténerben lakni igazán lakályos is lehet. Csak az a lényeg, hogy ne egy konténerben lakjunk. Ez az ausztrál ház szabvány konténerekből épült, így ránézésre kb. 15-20 darabra lehetett szükség. Az eredmény meglepően otthonos lett. Először azt gondolná az ember, hogy ezek a fémfalak izzhatnak a nyári hőségben. De a belső fotókon látszik, hogy a falak kb. 10 centiméter vastagok, így valószínűsíthető, hogy vagy eleve lakókonténerekből, vagy hőszigetelt fagyasztó konténerekből épült. De azon se lennék meglepődve, ha a konténereket gyártó cég terméke lenne.A világ érdekes Ausztrália ház konténer

Tovább


Konténerház

Nem egy kulipintyó, nem egy munkásbarakk: 12 teljes méretű konténerből épült ez a ház.konténer ház épület

Tovább


Újrahasznosított konténerházak

30 elképesztő kinézetű ház, amelyek újrahasznosított hajózási konténerekből épültek.

 

Mindenki saját otthonra vágyik, de sokan nem engedhetik meg maguknak a minőségi anyagokat. Ezért fordulnak sokan az alternatív lehetőségek felé. Az egyik ilyen például a leselejtezett konténer.

Az újrahasznosításnak ez a módja megfizethető alternatívát kínál. Meglepő módon egy ilyen otthon sokak számára nem kényszer, rengeteg rajongója van ennek az életformában.

Az Instagramon külön oldal, a "Shipping Container World" fogalakozik az ipari hajózási konténerekből épült kifejezetten menő és meglepően szép otthonoknak. gyönyörű otthonoknak szenteli magát. A legérdekesebb és legkreatívabb házakon sokszor fel se lehet fedezni miből készültek, mások direkt nem akarják elrejteni, hogy miből is épültek. Az talán még meglepőbb, hogy kifejezetten luxus igényű házak is épülnek ebből a furcsa alapanyagból.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Három szintes konténerház

Will Breaux houstoni tervező álmodta és építette meg saját konténerházát. Ha nem zavar az ipari külső dizájn, belül meglepően otthonos a 232 négyzetméteres ház.A világ érdekes konténer szállító ház

Tovább


Ház a semmiből három óra alatt

A kínai ZhuoDa csoport bemutatta új, moduláris építésű otthonát. A házak speciális anyagokból, különleges technológiával készülnek, mindössze három óra alatt beköltözhetően összerakható. A helyiségek egyben vagy darabokban érkeznek az építési területre, minden festve, tapétázva, kulcsrakészen. Kínában biztos lesz rá igény.

Tovább


Hogy lehet ezt túlélni?

Megrakott konténer zuhant Kínában egy személyautóra. Az autó elképesztő módon összetört, de az utasokat mégis élve húzták ki a roncsból.

Tovább


A világ legszerencsésebb nője

Ez a kínai nő egy kamion mögött autózott, amikor a hatalmas konténer elszabadult, és rázuhant az autójára.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog