Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Brutálisan őszinte karikatúrák

Keserű rajzok egyetlen szó nélkül a mai világunkról. Pawel Kuczynski ütős rajzai napjaink társadalmáról.A világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzet

 

A világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzetA világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzet

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: Medvehagymás galuska  
Macskaőrség: Macskalandok  
Napi videó: 
Ne bízz a szálloda ajtókban!  
Napi fotó:
Szemfüles

(via)

A világ érdekes  karikatúra világ társadalom helyzet

Tovább


A misztikus karikapörgetés

Semmi mágia nincs benne, csak egy kis optikai illúzió, jó eszköz, és rengeteg gyakorlás. Megmutatjuk.

Nemrégiben bukkant fel ez a videó, és próbálják misztikus köntösbe burkolni a mutatványt. A természetfeletti képesség mellé, esetleg még felajánlják a videó trükk lehetőségét. Nagyon látványos, szinte misztikus produkció.

 Az előadás két okból is különösen hatásos. Egyrészt a zenével tökéletesen szinkronban mozognak a karikák. Másrészt a művész olyan laza nemtörődömséggel csinálja, mintha semmi köze nem lenne hozzá, mintha csak visszatartaná az elszökni készülő karikákat. De a lényeg, hogy sem varázslat, sem videó trükk nincs benne. Csak egy nagyon ügyes artistát láthatunk. Nem varázslat, csak egy igen jó zsonglőr.

Alapja egy több évszázados zsonglőr-trükk: a tárgyat kell az univerzumunk középpontjává tenni. Úgy kell mozgatnunk a tárgyat, hogy az ne mozduljon el, vagyis mi mozgunk a tárgy körül. Ezt az üveggolyóval többször is nagyon jól bemutatja ez az utcai művész.

 

A másik része az illúzió.  Mindennapi tapasztalataink alapján azt gondoljuk, hogy karikákat látunk. Valójában nyolcasokat használ a művész. Ugyanúgy pörgeti az ujjai között, mint dédapáink a sétapálcát. Ezen a videón megtanulhatjuk, hogyan is kell bánni a nyolcasokkal. A fiún is látszik, hogy még ráfér a gyakorlás.

 

Nos ezt a kettőt kell összehozni. A trükk harmadik része a hónapokig tartó, napi több órás gyakorlás a tükör előtt. A negyedik része a fantázia, hogy kitalálod, mit is hozol ki a néhány alapmozdulatból, hogy mutatvány legyen belőle.

A kínai művész nem két hanem négy nyolcassal dolgozik.

 

A nyolcasokat már felfedezte a fekete színház is. Itt még jobban mutat a trükk.

 

Természetesen még karikával is lehet újat kitalálni, ez a művész is hasonló trükköket mutat be, de jól látható a különbség a karika és a nyolcas mozgatási lehetőségei között.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:   Hogyan lesznek a hajléktalanok láthatatlanok

Napi fotó:  Nem szívbajos

Macskaőrség:   Macskacsali

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Disney erotikusan, avagy ha a mesehősök vetkőznek

J. Scott Cambell amerikai képregényrajzoló különleges naptárral lepte meg rajongóit 2010-ben: A Disney-rajzfilmek főhősnőit rajzolta meg hmmm... mondjuk úgy, Playboy-naptár stílusban. A buja Hófehérkétől a szexi Piroskáig.

Tovább


A karikatúra királyai: Marco Calcinaro

Tovább


Sztárok karikatúristája: Patrick Storgulski

Tovább


Filmkarakterek karikatúrái

Nem csak egy híres embert, egy zenészt, celebet, vagy egy politikus lehet karikírozni. Egy jól eltalált filmes karakter ugyanilyen méltóvá válik a torz tükörképre. Anthony Geoffroy karikatúrái.

Dr. House - House M. D. - Hugh Laurie

Tovább


Celeb karukatúrák királyai - Jason Seiler

Tovább


A legjobb celeb karikatúrák: Sebastian Kruger

A karikatúrát művészi színvonalon is lehet űzni. Erre a legkiválóbb példa Sabastian Kruger.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog