Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Színésznők horromaszk mögé bújva

Minden reggel több órányi sminkelés, és az anyjuk sem ismerne rájuk.

A világ érdekes film horror színésznő szerep maszk

Bonnie Aarons - Az apáca, 2018

Tovább


Japánban kicsit túltolják a halloweent

Halloween egyre inkább buli ünneppé válik, a világon mindenhol jelmezes mulatságokat csapnak az emberek. Rémisztő jellege egyre csökken, inkább a látvány és a humor kerül előtérbe. De Japánban az igazi horror rajongók ezt is véresen komolyan veszik. Szó szerint véresen.A világ érdekes halloween horror Japán

Tovább


Villantasz? Frászt kapsz!

Félelmetes fegyver a vakuval villogó sofőrök ellen.A világ érdekes Kína autó matrica ijesztő horror villogás

Tovább


Színészek és horror karakterek

A különböző horrorfilmekben sok hátborzongató karaktert ismerhettünk meg, de nem tudjuk, ki játssza őket. A legtöbben felismerhetetlen a rajtuk lévő erős smink, maszkok vagy a speciális effektusok miatt A Fxattics Studios tulajdonosa, a Brooklynból érkező Angela Norris úgy döntött, hogy megmutatja azokat a színészeket, akik ezeket a híres álarcos szerepeket játszották. Angela a hátborzongató karakterek mellé szerkesztette a színészeket, Ahogy egymás mellett állnak, ráébredhetünk, hogy mennyi munka és erőfeszítés van ezeknek a karaktereknek a létrehozásában.

1. A Sötétség ura, Pennywise és Frank N. Furter szerepében Tim Curry
a "Legenda", a "The Rocky Horror Picture Show" és az "AZ" című filmekben.

Tovább


Színész, akit eddig még soha sem láttál

Egy genetikai betegségben szenvedő srác a horrorfilmek legnagyobb ismeretlen sztárja.A világ érdekes színész horror genetika betegség

Tovább


22+1 gyerek horrorsztár egykor és most

Halálra rémisztettek gyerekként, de azóta felnőttek.

A világ érdekes sztár film horror gyerek

Miko Hughes: Kisállat temető, 1989

Tovább


Ez a horror, nem a zombi

Tiffany Base egy fiatal, nagyon csinos sminkes lány Kaliforniából. Szakmai fejlődése jól követhető az Instagramon. Az utóbbi időben sikerült alaposan megrémítenie követőit, mert igen élethű horror sminkeket készített magának. Vigyázat, csak erős idegzetűeknek.A világ érdekes sminkes horror zombi

Tovább


Bírod a horrort?

Marc Clancy trükkmester zseniális és elborzasztóan élethű (és gyomorforgató) horror.maszkjai. Néhány trükkjébe be is avat. Csak erős idegzetűeknek.

Tovább


Horror hóemberek

Ahol van hó, ott már unják a sima répás-szenes aranyos hóembert.

Tovább


A halál állatkertje

Így nevezik a Surabaya Zoo-t, amely egy botanikus- és állatkert a kelet-jávai Surabaya városában, Indonéziában. Ez talán a legrosszabb, legembertelenebb állatkert a bolygón. Az állatok nem jutnak elegendő élelemhez, nincs megfelelő orvosi ellátás, apró ketrecekben sínylődnek lehetetlen körülmények között. Becslések szerint havonta 25 állat hal meg nem természetes okból. Az emberek a világ minden tájáról petíciót írtak alá, hogy bezárják az állatkertet.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog