Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nehéz a menyasszony élete

Többet vállalt a tökéletes fotóért, mint gondolta.A világ érdekes esküvő fotó helikopter Izland

Tovább


Emberszállító drón

Utast szállíthat, de az nem vezetheti.Kütyülógia drón helikopter utaszsállító emberszállító

Tovább


Innen még nem fotózta senki

New York, éjszaka, 2300 méter magasból, helikopterből fotózva. Mintha ékszerdoboz lenne, és nem egy város. A fotókat Vincent Laforet készítette.

Tovább


Ilyet kérek karácsonyra: egyszemélyes mini helikopter

A Japán repülési kiállításon mutatta be a játékhelikoptereiről nevezetes Hirobo cég a Bit fantázianevű helikopterét. A helikopter olyan, mint egy légi robogó. Csupán egy személy szállítására alkalmas, de a gyártó szerint 100 km/órás sebességre is képes. A legszebb az egészben, hogy elektromos meghajtású. Ha ez tényleg repül, csúcsjárgány lehet.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Birsalma lekvár és ivólé

Napi videó:   Így is lehet kocsit törni

Napi fotó:  Higgadtság

(via response)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Repülő bringa

Egy cseh cég megálmodta a jövő repülő biciklijét. Lelki szemeink előtt ne E.T. jelenjen meg, ahogy a BMX bringa első csomagtartójában elrepül a hold előtt. A futurisztikus járgány inkább az ultrakönnyű moszkitó helikopterekre emlékeztet.

Tovább


Csernobili katonai roncstemető

Ezeket a gépeket már nem lehetett megmenteni. A hadsereg által odavezényel helikopterek, teherautók, buszok és munkagépek olyan nagymértékben szennyeződtek, hogy a megtisztításuk többe került volna, mint a járművek. Ráadásul egy ilyen tisztítás, felesleges sugárterhelésnek tette volna ki a takarító személyzetet, és az óriási mennyiségű tisztítószer és szennyezett víz a környezetet szennyezte volna újra el. Ezért Csernobil közelében egy hatalmas mezőt kijelöltek roncstemetőnek, ahol utoljára leparkoltak a járművek vezetői. Vajon hányan élnek még közülük?

Ez még ma is tiltott terület, kerítéssel körülvéve. A sugárzás még 25 év után is veszélyes mértékű.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog