Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sci-fi és valóság

1864-ben örökre megváltozott a tengeri hadviselés és a fantasztikus irodalom is. sci-fi SF hard valóság tengeralattjáró Hunley

Tovább


Richard Branson magánszigete

Elpusztult, de újjászületett.

Tovább


Paródiák minden mennyiségben

Hiába a több évtizedes karrier, négyéves kislánya tette világhírűvé.A világ érdekes Richard Kelly  professzor BBC interjú gyerek megszakadt paródia

 

Az elmúlt évek legjobb televíziós pillanata volt, amikor a BBC interneten keresztül az otthonában kapcsolta Robert Kelly professzort, Korea szakértőjüket. Hamarosan megjelent két kicsi gyerek. Ha eddig véletenül nem láttad:

A videóért tényleg megőrül az internet, cukiságban a macskás videókat is lenyomja. Nem meglepő, hogy sorban készülnek a paródiák. Ez az új-zélandi szkeccs az egyik kedvencem:

Szintén egy jól sikerült darab:

A buliból Dart Vader sem maradhatott ki:

Néhány  jókedélyű katonai pilóta is készített egy videót:

Egy indiai verzió:

A professzor egy másik riportban végül bemutatta a családját is:

A népszerűségük akkorára nőtt, hogy sajtótájékoztatót kellett tartani. A négyéves kislányért oda van a világ:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Mozzarellávál töltött marharudacska
Macskaőrség:  Macskák és majmok  
Napi videó:  
Sportkocsi a bob pályán
Napi fotó:  Bizarr tetkó

(via)

A világ érdekes Richard Kelly  professzor BBC interjú gyerek megszakadt paródia

Tovább


Természet inspirálta tetkók

Egyedi hangulatú, szinte tusrajzszerű tetoválások a fiatal portlandi művész, Pony Reinhard munkái.

Tovább


Organikus bambuszházak

A divatszakmát hagyta ott, hogy megreformálja a bambuszház építést.

Tovább


Állati fogorvos

Furcsa egy fogorvos flex-szel? Az. De néha arra van szükség. Például egy vízilónál. Dr. Gerhard Steenkamp utazó állat-fogorvos. Egész évben járja a világot, hogy ahol szükség van rá, ott segítsen.

Tovább


Örökké égő tűz a vízesés alatt

Ritkán fordul elő olyan természeti csoda, ahol a tűz és víz békésen megfér egymás mellett.

New York állam legnyugatibb sarkában, az Erie-tótól alig tíz kilométerre található az alig harmincezres lakosú Orchard Park városa. Délre terül el a népszerű Chestnut Ridge park, amelyből tiszta időben a Niagaráig ellátni.


Nagyobb térképre váltás

Az USA egyik legnagyobb közparkja csaknem öt négyzetkilométeres. A park három dologról nevezetes: a gesztenye fákról, a sportolási lehetőségekről, és az örökké égő lángról.

Tovább


Bűnös vagy ártatlan: Bruno Richard Hauptmann

New Jersey államban, annak Trenton szövetségi börtönének siralomházában hetvennégy évvel ezelőtt, 1936. április 3-án villamosszéken kivégezték Bruno Richard Hauptmannt, akit a világhírű óceánrepülő, Charles Lindbergh kisfiának elrablásában és meggyilkolásában talált bűnösnek az esküdtszék. De valóban bűnös volt?

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog