Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tudod, hogy készülnek a hegymászós fényképek?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Séta egy eredeti kínai húspiacon

Napi videó:   Csúnya baki az időjárás-jelentés alatt

Napi fotó:  Merre is menjek?

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A lávafotós

Hat generáció egyetlen családi fotón

Sokkoló terhes fotók

(via photoshelter)

Tovább


Ahol furcsán görbül a Föld

A Google Föld alkalmazás elképesztő közelségbe hozta el nekünk az egész világot, de ez az irgalmatlanul nagy munka korántsem hibamentes. A műholdas felvételeket összeillesztő szoftver nem egyszer bakizott. Ez különösen látványos probléma, ha a képek illesztése utakra, hidakra, autópályákra esik. A képeket nézve olyan érzése van az embernek, mintha az Eredet című filmbe pottyant volna.

Tovább


Ne higgy a szemednek

Mi a furcsa a képeken, avagy izé... ööö... hogy is van ez? Vigyázz, a látszat csal!

Tovább


Amitől elborul az agyad

Fotók, amiket háromszor kell megnézni. Ha ránézel elsőre nem érted. Másodjára nem hiszel a szemednek. Ha harmadjára alaposan szemügyre veszed, akkor veszed észre, hogy a véletlen hol retusált bele a valóságba. Ez a mátrix feeling nem Photoshop szülemény, hanem a valóság. Csak rossz szögből exponálva.

Tovább


A rendőrség Nagy Testvér lett

A rendőrség eszköztárában újabb fegyver bukkant fel, amellyel pénz nyúlhatnak le rólad.

Tovább


Ahol a tél megmutatja igazi szépségét

Sajnos, ahogy egyre távolodunk a kis jégkorszaktól, és egyre inkább veszélyeztet minket a globális felmelegedés, annál kevesebb a reményünk rá, hogy igazi fehér télben legyen részünk. Marad nekünk az esős, lucskos, ködös, novembernek látszó tél. De vannak még helyek, ahol a tél igazi.

Tovább


A világ legmagasabb LEGO-karácsonyfája

Ez a világ legtökéletesebb karácsonyfája: valóban örökké zöld, nem hullatja a tüskéit, és ünnepek után a gyerekek játszhatnak vele.

A londoni Saint Pancras nemzetközi pályaudvar váróterme ad otthont az ünnepek idejére a világ legnagyobb LEGO karácsonyfájának. A LEGO hivatalos építészeinek két havi munkájával épült meg a karácsonyi csoda. A fa nem kevesebb, mint 12,2 méter magas. 172 ágát több mint ezer, szintén legóból készült "gömb" díszíti. Az egész fát apró LED lámpácskák borítják fényárba.

Tovább


Árnyékművészet, avagy szemétből mit lehet kihozni

Elképesztő, hogy mit lehet kihozni egy kupac szemétből és egy lámpából. Van, amelyik vicces, van, amelyik morbid, de mindegyik lenyűgöző.

Tovább


Mammutfenyők a régi képeslapokon

Egy rég letűnt kor varázsa. Ezeknek a képeknek furcsa történelmi kontrasztja van. A mammutfenyők képviselik az időtlenséget, a szinte végtelennek tűnő hosszú létezést, hiszen ötezer évesnél idősebb példányokat is ismerünk. De eközben az 50-70-100 éves képeslapokon látható emberek, autók, házak talán már rég eltűntek. De ezek a fák még most is ott állnak.

Tovább


Star Wars és a 3. Birodalom

Egy poros mappában régi fényképekre bukkantunk, amelyek bizonyítják, hogy a köztársaság győzelme után szökött birodalmi alakulatok rejtőztek el, és időnként a Földön is megjelentek. Be is avatkoztak a földi eseményekbe, nem egyszer harcba szálltak valamelyik földi konfliktusban. Legaktívabb részvételük a második világháborúban volt, de korábbi ütközetekben is a gonosz mellé álltak. Bizonyítékul a megkopott fotók a titokzatos mappából.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog