Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minden idők legdurvább lánykérése

Az igazán szerelmes férfi hajlamos arra, hogy nagy nyilvánosság előtt csináljon hülyét magából. Az elmúlt években divatba jöttek a különleges lánykérések, az ügyesen megszervezett Flash mob, vagyis villámcsődület lánykérések. Sok ember a legváratlanabb helyen kezd el énekelni és táncolni, aminek a csattanója a kiszemelt hölgy váratlan megkérése.

Erre alapozva a Fox TV új műsort készített, amelyre szerelmes férfiak jelentkezhettek, hogy ilyen látványosan kérjék meg barátnőjük kezét. A csatorna kitett magáért, a show első részében leszervezte minden idők egyik leglátványosabb átverését és lánykérését. Mindezt megfejelték azzal, hogy azonnal össze is adták a párt.

Tovább


Minden esküvőn vannak idióták

Minden esküvőn vannak olyan vendégek, akiket nem kellett volna meghívni, de vagy muszáj volt, vagy éppen csak nagy hiba.

Tovább


Pávatollból készült esküvői ruha

Egy kínai ruhagyár elkészítette a világ egyik legdrágább esküvői ruháját. A ruha alapanyag nem más, mint a pávák szépséges faroktollai.

A ruha szoknya része és uszálya készült a tollakból, a pruszlik brokátból készült Suzhou hímzéssel.

Tovább


A legőrültebb esküvői szertartások

Itt a nyár, a legtöbb pár ilyenkor áll az anyakönyvvezető elé, de ebben az időszakban kerül sor a legőrültebb esküvőkre is. Mindegy, hogy mivel, csak tűnjünk ki az átlagból.

Vízalatti esküvő:


Esküvő a magsban lebegve:


Tovább


Extrém esküvők

A lányok legtöbbjének minden vágya hogy hosszú uszályos, habos-fehér esküvői ruhában vonulhasson az oltár felé. Azonban a párok egy része inkább a különlegességet helyezi előtérbe: ejtőernyős, hőlégballonos, víz alatti, Zero-G esküvő. De vannak ennél sokkal elvetemültebb ötletek, igazán extrém igények. Leggyakrabban rajongásuk tárgyának helyébe lépnének ők: lennének, vámpírok, képregény-, vagy éppen mesehősök.

Tovább


Hogyan szívasd az ifjú párt

Ma már nem divat az esküvőn elrabolni a menyasszonyt, a legénybúcsúra hozott guminő szánalmas, a lánybúcsúra vitt pénisz alakú torta pedig vér ciki. De akkor mivel lehet olyan meglepetést okozni az ifjú párnak, amitől az kínosan mosolyogva feszeng, miközben a násznép rajtuk mulat? Jöhetnek a párt cikiző esküvői tortaszobrok.

Tovább


Esküvő vörösben

Bár még mindig a fehér az abszolút favorit az esküvői ruhák között (hol van már az ártatlanság vélelme), azért már megjelentek az egyéb színek is a kínálatban. Elsősorban itt is a fehérhez közeli árnyalatok (krém, tojáshéj, stb.) dominálnak, de már megjelent néhány bátrabb szín is. Az itt összegyűjtött kollekció azonban a legizgalmasabb szín, a vörös legszebb árnyalataiban pompázik.

Tovább

12345
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog