Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Japán robogóőrület

Miért pont a kétkerekűek néznének ki a szigetországban normálisan.

A világ édekes Japán robogó motor scooter dizájn divat

Tovább


Az első benyomás a legfontosabb

Pokemontól az Emoig, Chichirotól Lolitáig.  Ilyen a tokiói tinédzserdivat.azelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divat

 

A japán fiatalok komolyan veszik, hogy a valódi egyéniségüket tükröznie kell az öltözködésüknek. Mert az első vizuális benyomás a legfontosabb.azelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divat

Hogy ez mennyire a valódi énjük, az kérdéses. azelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divat

Sokkal inkább egy elképzelt, ideiglenes, vágyott, megálmodott egyéniség képét szeretnék magukról sugározni. azelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divat

Egy erősebb impulzusra, egy vadiúj divathullámra,  egy új sztár kinézete után ez könnyen megváltozhat, hogy megújult egyéniségüket kifejezzék.  

azelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divatazelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divat

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: ametiszt torta
Macskaőrség:   Ocelot és a rák
Napi videó:   Élő LEGO Star Wars
Napi fotó:  Így azért más

(via instagram)

azelsosprint A világ érdekes Japán Tokió fiatal tinédzser divat

Tovább


Olyan a hajad, mint a csillagos ég

Itt az új frizuradivat, a galaxis haj. A pasztell és a szivárványos trend egy változata, ahol a hajat olyan színűre festik, mint a kiválasztott égbolt.

Tovább


Dilis esküvői képek

Új divat hódít az esküvőkön: a vőlegény és barátai idióta pózokban fotóztatják magukat. Ha kell jelmezbe bújnak, és nem riadnak vissza egy kis photoshopos utómunkától sem.

Tovább


Tokiói furcsa arcok

Tovább


Fej nélküli portrék

A 19. században még nyoma sem volt a photoshopnak, de a képek manipulálásához már értettek. Egy időben divat volt a fej nélküli portrék készítése. Egy kis gyűjtemény a bizarr képekből.

Tovább


Nagyon furcsa japán lányok

A japánokat mi nagyon sokszor nem értjük meg, és nagyon furcsának látjuk őket. Ez igaz a divatra is. Napjaink mániája, hogy az - egyébként valószínűleg nem is létező - egyéniségünket külsőségekben is kifejezzük. Legalábbis a divatipar ezt sulykolja a saját profitja érdekében. A japán iskolás lányoknál ez már extravaganciába csap át. Egy amerikai fotós utcai fotósorozata.

Tovább


Steampunk divatbemutató

Tovább


12 őrült nyakkendő

Ha te is azt hiszed, hogy az egyéniségedet kifejezi egy megfelelő nyakkendő, akkor itt egy számodra megfelelően őrült kollekció.

Tovább


Fegyver és cipő

Ez a fotósorozat már a fetisizmus határát súrolja. 11 cipőmodell fegyverimádó pasik barátnőinek. Bár a patás lábbelitől még én is zavarba estem.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog