Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rémes lemezborítók

Lassan már a CD-k is eltűnnek, nemhogy a bakelit lemezek. A lemezborítók készítésénél is születtek óriási baklövések. Néhány felejtésre ítélt rémes borító. Vajon a zene is ilyen rossz volt?

Tovább


Hova tűntek a nők?!

Iránban egy zenemegosztó szolgáltatás kicsit túltolta a vallási előírások betartását. A nyugati albumfotókról egyszerűen eltűntették a női előadókat. Lady Gagától Taylor Swiften át Beyonce vagy Celine Dion is áldozatul esett a furcsa cenzúrának.Isten állatkertje nő zene album borító kép eltűnt ecenzúra

Tovább


Rémes lemezborítók

A kiadók nem fektettek túl sok energiát sem az ötletbe, sem a dizájnba. Bár némelyikre még ez sem mentség.

Tovább


A családi fotóalbumok titkai

Amikor véletlenül derül ki, hogy egyik rokonunk egy akkor még ismeretlen, de ma már igazán híres emberrel randizott.

A világ érdekes fotóalbum randi randevú hiresség celeb ismeretlen

Leonardo DiCaprio

Tovább


Gyönyörű és ingyenes karácsonyi ajándék

Fantasztikus  szépségű, letölthető könyv a NASA karácsonyi ajándéka.

Hihetetlen, de már több mint ötven éve, 1960-tól figyeljük az űrből a Földet. A NASA ebben az évben állította pályára első földfigyelő műholdját. Azóta megtanultuk új perspektívából nézni a kék bolygót. Felbecsülhetetlen értékű információkat tudtunk meg az otthonunkról.

A NASA ez előtt a munka előtt tiszteleg új könyvével. Az albumban 75 csodálatos műholdképet találunk betűrendbe szedve a kanadai Akpatok-szigettől az Iráni Zagros-hegységig.

Az albumnak nem csak print verziója jelent meg, PDF formátumban ingyenesen letölthető a NASA honlapjáról. Létezik iPad verzió is, ennek különlegessége, hogy a műholdképek nagyíthatóak.

Az album honlapja

PDF verzió letöltése

iPad app letöltése

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Kakukkfüves-rozmaringos krumpligombóc

Napi videó:   Komoly gond a gravitáció

Napi fotó:  Az én drágaszágom

(via NASA)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kreativitás helyett véletlen

Most már nem tarthat vissza saját és környezetünk tehetségtelensége. Vannak remek módszerek, amelyekkel a kreativitást tökéletesen lehet pótolni a vakvéletlennel.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog