Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szellemhajó az Ohio-n

Tengerjáró egy patakmederben? Egy titokzatos roncs rejtélyekkel teli története.

Egy kajakos csapat kirándulást tett az Ohio folyón, Lawrenceburg közelében, ahol Kentucky, Indiana, és Ohio állam találkozik. A csapat beevezett egy aprócska mellékágon, amely alig nagyobb, mint egy patak. Ezen a környéken sok ilyen kisebb ág található.

Nem sokkal a torkolat felett sötét tömeg terpeszkedett a fák alatt.

Tovább


A Central Park az 1900-as években

New York ékessége a békeidőkben.

Tovább


Ezek komolyan gondolják a gyerekszeretetet

A new york-i Morgan Stanley Presbiteriánus Gyermekkórház radiológiai osztályán átadták az új CT berendezést. Hogy a gyerekek ne szorongjanak a vizsgálattól, így rendezték be a vizsgálót.

Tovább


New York a XIX. században

Tovább


Örökké égő tűz a vízesés alatt

Ritkán fordul elő olyan természeti csoda, ahol a tűz és víz békésen megfér egymás mellett.

New York állam legnyugatibb sarkában, az Erie-tótól alig tíz kilométerre található az alig harmincezres lakosú Orchard Park városa. Délre terül el a népszerű Chestnut Ridge park, amelyből tiszta időben a Niagaráig ellátni.


Nagyobb térképre váltás

Az USA egyik legnagyobb közparkja csaknem öt négyzetkilométeres. A park három dologról nevezetes: a gesztenye fákról, a sportolási lehetőségekről, és az örökké égő lángról.

Tovább


Gruppenszex a kocsiban

 Megdöbbentő látványra lettek figyelmesek fényes nappal egy olasz város egyik utcájában. Egy út szélén parkoló autó ablakán át vad szex látszott. Meztelen testrészek és csupasz fenék, extázisban hátrahanyatló nő  nyomódott az ablaknak.

Közelebb érve kiderült a turpisság, egy különleges és egyedi ablakmatrica borzolta a kedélyeket. Ne próbáljuk webshopokban keresni, mert egyedi rendelésre készült. A cél nem a polgárpukkasztás volt, hanem arra a szexüzletre hívta fel a figyelmet, amely előtt a kocsi parkolt négy napig. A klasszikus gerillamarketing elkövetője a milánói Leagas Delaney ügynökség.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Egy igazi férfi így főzi a tésztát

Napi videó:   Földkelte, földnyugta a Holdról

Napi fotó:  Vízalatti barát

(via funnychill)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Börtön a víz felett

Vernon C. Bain börtön New Yorkban áll.

Pontosabban úszik. Mert a szárazföldön nem volt elég hely.

Tovább


New York tetőinek titka

Tovább


Repülő emberek New York felett

Néhány őrült repülőmodellező távírányítású, ember formájú repülő eszközöket készített. New York egyik közparkjából indították a masinákat. Az illúzió tökéletes: három Suparman száguld New York felett. A videót két nap alatt több mint hárommillióan nézték meg.

Tovább

123
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog