Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Repülő bringa

Egy cseh cég megálmodta a jövő repülő biciklijét. Lelki szemeink előtt ne E.T. jelenjen meg, ahogy a BMX bringa első csomagtartójában elrepül a hold előtt. A futurisztikus járgány inkább az ultrakönnyű moszkitó helikopterekre emlékeztet.

Tovább


Seon Trike, a városi háromkerekű

Sok fejlesztő keresi a megoldást a nagyvárosi közlekedési problémákra. Legyen viszonylag gyors, kényelmes, könnyű, és környezetbarát. Egyre több tervező kötelezi el magát az ember hajtotta szekezetek mellett. Így tett Luis Alberto Cordoba Dorantes is.

Tovább


Legkirályabb nyári találmányok


Törölköző és párna beépített kihangosítóval

Tovább


Legkirályabb vizi játékok

Jéghegy mászófal

Tovább


10 legkirályabb tányéralátét

Az a szép zöld gyep

Tovább


Medence az autóban

Könnyű nyári szórakozás, avagy autós sufnituning távol-keleti módra. Nem tökéletes, vigyázni kell a kanyarban, mert magasan van a súlypontja. de legalább nem nyafognak a gyerekek, hogy "mikorérünkodaaaaaaaaaaa"

Tovább


Ahol furcsán görbül a Föld

A Google Föld alkalmazás elképesztő közelségbe hozta el nekünk az egész világot, de ez az irgalmatlanul nagy munka korántsem hibamentes. A műholdas felvételeket összeillesztő szoftver nem egyszer bakizott. Ez különösen látványos probléma, ha a képek illesztése utakra, hidakra, autópályákra esik. A képeket nézve olyan érzése van az embernek, mintha az Eredet című filmbe pottyant volna.

Tovább


A világ legkisebb revolvere

A képeken látható revolver a világ legkisebb működő kézi lőfegyvere. Elképesztő mestermunka. Nem lövöm le a poént a végén látható a pisztoly valódi mérete.

Tovább


Macskakerék őrült gazdiknak

Tunya macska elhízik, fellép a Gerfield-szindróma. Mozgatni kell a drága kedvencet, de sok helyen nem lehet kiengedni a macskát. Mi ilyenkor a teendő? A macskakerék! A mókuskerék macsakméretű változata. Barkácsoló gazdiknak kötelező feladat.

Tovább


Jönnek a szuper-trafipaxok

Egyszerre 4 forgalmi sáv és 22 gépjármű megfigyelésére képes az autósok rémálma.

A számítógépek műveleti sebességének növekedése, a grafikai feldolgozás tökélesedése nem csak a játékokban és a mozikban hozott áttörést. Ugyanis ugyanezekre a képességekre van szükség a radaros sebességmérő eszközöknél. Jönnek a szuper-traffipaxok.

Az automata sebességellenőrző készülékek jövője a multifunkcionális felhasználás irányába mutat. Ez azt jelenti, hogy a forgalom-felügyeleti technikai eszközök már nem csak a gyorshajtásra figyelnek és nem csak egy autót követ egyszerre. Egyidejűleg több szabályszegés felderítésére és rögzítésére válnak alkalmassá. Erre jó példa a Svájcban, Bern központjában 2010. óta működő készülék, mely a sebességmérők legújabb generációjának számít.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog