Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Extrém szakállak versenye

A kétévente megrendezésre kerülő szakáll és bajusz világbajnokság legjobb arcai:

Tovább


Amikor a nagy ember megmondja a frankót

Imádom, amikor politikusok, nagyhatalmú vezetők sikeresen egyetlen mondattal hülyét csinálnak magukból. Ezzel is bizonyítva az évezredes tényt, hogy nem mindig a méltók jutnak fel a csúcsra. Pozíciójukból adódó arrogancia leplezi le tudatlanságukat, szánalmas ostobaságukat. Bizonyítékául annak, hogy nem csak kis hazánkban ilyen szánalmas a politikai felhozatal, jöjjön egy kis nemzetközi hülyeség körkép.

"Még hogy maffia? Á, marhaság"

(J. Edgar Hoover, az FBI elnöke, 1958)

"Amerika nem működhet alkoholtilalom nélkül. Ez egy egyszerű tény!"

(Henry Ford, a Ford Motor Co. elnöke, 1929)

Tovább


Amikor az értelem megbicsaklik

Lehet bármilyen zseniális tudós valaki, mindig vannak pillanatok, amikor az értelem megbicsaklik, és a zsenialitás porba hull. Nagy gondolkodók csúnya tévedései:

"Amikor a hódot üldözik, leharapja heregolyóit, mert tudja, hogy ezekért követik"

(Leonardo Da Vinci, 1510)

 

"Az elefánt, testalkata miatt, nem tud felállni, ha egyszer eldőlt. A bennszülöttek ezért úgy vadásszák, hogy a titokban elfűrészelik a fák törzsét, amelynek fejével támaszkodik alváshoz"

(Az állatok könyve, latin lexikon, 12. század)

 

"A dohányzás szerepe a tüdőrák kialakulásában nem számottevő."

(Dr. W. C. Heuper, USA Nemzeti Rák Intézet, 1954)

 

"A maszturbáció kóros elváltozásokat okoz, és az őrültség első jele,"

(Charles Hunter Dunn, M.D., a Harvard Egyetem professzora, 1920)

 

"Ha egy nő sok borsot, mustárt és ketchupot eszik, kikapós lesz tőle."

(Dio Lewis, A.M., M.D., amerikai doktor, 1874)

 

"A Holdra nem lehet rakétával eljutni"

(Nikola Tesla, szerb származású amerikai felfedező, tudós, 1928)

 

"Mózestól tudjuk, hogy a világ hatezer évnél előbb nem létezett"

(Luther Márton, a protestáns reformáció vezetője. A föld 4,5 milliárd éves)

 

Az erekció okozói az iringó, kerti zsázsa, paszternák, articsóka, fehérrépa, aszparágusz, gyömbér, porított borban bevett makk, mogyoróhagyma, és osztriga

(Arisztotelész, görög filozófus, i.e. 400)

 

"A tetű ellen a legjobb orvosság elefánt kakival bekenni a beteg fejbőrét, és megvárni amíg rászárad"

(St. Albertus Magnus, német tudós 1250)

 

"Az emberek többsége számára a dohányzás javítja az egészséget"

(Dr. Ian G. Macdonald, 1963)

 

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Lyuk a szájpadláson

Kevesek által ismert, hogy a kokain felszippantásának orra gyakorolt hatásai. A kokain felszívása következtében az orrban elzáródnak az erek. A hatás csökkenésével orrfolyás áll be. Idővel az orrszövet roncsolódik, később el is hal. Ez lyukak képződéséhez vezethet az orr válaszfalán (ezt nevezik kokszerorrnak). De akár elveszhet a szaglási érzék is.

Ritkább eset, de sajnos előfordul, hogy nem az orr válaszfala lyukad át, hanem a szájpadlás. Ennek hatásait elképzelhetjük. Rágás és nyelés közben az étel az orrba kerülhet, az orr váladékai a szájba folynak. Az alábbi képen egy 25 éves amerikai fiatalember szájpadlása látható, aki a lyuk miatt került kórházba. Csak erős idegzetűeknek a tovább után!

Tovább


Nagy emberek balfogásai

Sajnos a legnagyobb elmékkel is előfordul, hogy önnön nagyságuk tudatában túl gyorsan nyilvánítanak véleményt egy témában, amelyről nem tudnak eleget. Egy csokor komoly szakértők csúnya melléfogásaiból:

"Ha a szemeid távol állnak egymástól, ez azt jelenti, hogy vegetáriánus kell, hogy legyél, mert kérődző őseink gyomorszerkezetét örökölted."

(Dr. Linard Williams, London, 1932)

"Ohm törvénye? Egy fizikus, aki ilyen balgaságban hisz, nem érdemli meg, hogy tanítson."

(Német oktatási miniszter, 1827)

Tovább


Mi történik a vegasi liftekben

Las Vegas szállodáinak vendégei gyakran elfelejtik, hogy nem csak a játéktermek vannak bekamerázva, hanem a liftek is. Pikáns gyűjtemény a vegasi biztonsági szolgálatok archívumából:

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

A legjobb szexi reklámfimek

Legviccesebb kondom reklámfilmek

LEGO erotikusan

A 15 legviccesebb óvszer reklám

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Hova bújnak a mexikói illegális határátlépők

A világ minden fejlett országa küzd az illegális bevándorlók problémájával. A gond talán az Egyesült Államokban a legnagyobb, ahol a világ egyik legszegszegényebb országát közel 2500 kilométer közös határ választ el. A két országot taxasnál csak a Rio Grande választja el, amely helyenként csak 20-30 méter széles, és térdig ér a víz. Az Egyesült Államok ezért építette meg a sok ország által kritizált falat végig a két ország között, amelyet komoly erőkkel védenek.

Nagyon sok illegális bevándorló ezért inkább a határátkelő helyeket választja. Az Egyesült Államok határörségének gyűjteményéből valók ezek a fotók: hogyan próbálnak elrejtőzni az autókban a menekülők.

Tovább


Öt perc könnyes röhögés

Két kutya az étteremben: nem tudom eldönteni, hogy ez a világ két legmaflább kutyája, vagy csak kitűnő nevelést kaptak. De maga az ötlet egyszerűen zseniális, aminél csak a kivitelezés a jobb.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Ússz a medvével!

Sztárok a kutyák megmentéséért

Napi szubjektív: Hogyan éld túl a cápatámadást

A 10 legjobb "Óóóó, a francba..." pillanat

Tovább


Szépségverseny vagy pedofil paradicsom

Az Amerikában zajló gyermekszépségversenyek az elmúlt évtizedek alatt valami torz versengésbe csaptak át, amelynek áldozatai maguk a gyerekek. 4-7 éves kicsik, akiknek óvodában, iskolában, játszótéren lenne a helyük, huszonéves dámáknak maszkírozva produkálják magukat a színpadon, csakúgy, mint a felnőtt szépségversenyeken. Olyan az egész, mintha a New Yorki luxusprostiket keresztezték volna a Las Vegasi táncosnőkkel, és egy bangkoki gyerekbordéllyal.

Ez a pedofil paradicsom, egy olyan rémálom, amely eltorzítja ezeknek a gyerekeknek a lelkét, jellemét, miközben szeretetből megpróbálnak megfelelni az anyák elmebeteg vágyálmainak, amelyek saját sikertelen életükből fakadnak. Milyen beteg világ kell ehhez, hogy ezt szépnek és cukinak lássa. Férfiként és apaként is egyaránt borzasztónak, lealacsonyítónak látom az egészet. De inkább a képek beszéljenek helyettem. Ja és világbéke...

Tovább


Aranyautó

Ha nem elég, hogy eszméletlenül gazdag vagy, de szeretnéd, ha ezt mindenki tudná rólad, és mindehhez elég kivagyi és magamutogató vagy, akkor ezek az autók neked készültek. Top 10 arany, vagy aranyozott karosszériájú autó.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog