Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Furcsa ruhák a segélyszállítmányban

A fülöp-szigeteki Taal vulkán kitörése sok embernek rombolta le az otthonát vagy űzte el őket messzire . A segélyszervezetektől kapott ruhaszállítmányok azonban meglepő darabokat is tartalmaztak. A filippinók rögtönzött fivatbemutatót tartottak ezekből. Az otthonukat elvesztették, de a humorérzéküket nem. Taal vulkán menekültek segély ruha rossz

Tovább


Különleges alkotások

Tehetséges emberek szokatlan művei.A világ érdekes tehetséges különleges művészi

Tovább


Kreatív dizájn

Ne csak hasznos legyen, de jó legyen ránézni is. dizájn A világ érdekes különleges egyedi

Tovább


Mit csinál a kutya, ha nem vagy a közelben?

Belépéskor a sokkoló meglepetésA világ érdekes kutya egyedül

Tovább


Város jutányos áron eladó

Csupán 3,5 millió dollárt kérnek az oregoni Tiller városkáért. Az üzlet Amerikában teljesen legális, több híresség vett már magának.

Tovább


A szégyenlős szurikátakölyök

Mamekomo51 egy japán fotós, akinek kedvenc hobbija, az állatkölykök fényképezése. Nemrégiben ellátogatott a musashinoi Inkasira természetvédelmi parkba, ahol sikerült megörökíteni egy újszülött újszülött szurikáta kölyköt. Kicsit szégyenlős a kamera előtt.A világ érdekes szurikáta kölyök újszülött

Tovább


Akik komolyan gondolják a fák védelmét

Amiért építkezünk, még nem kell kivágni. A világ érdekes fa épület ház kerítés

Tovább


Férfiak tervezték nőknek

1955-ös Dodge La Famme. Szigorúan a rózsaszín árnyalataiban, beépített pipere kellékekkel, hozzáillő táskával. Minden puha, kerek és kényelmes. Az autót olyan kiegészítőkkel rendelkezett, mint egy rózsaszín esernyő, egy rózsaszín kézitáska és egy rúzstartó. Az amerikai ipar csúcsterméke a hölgyeknek, amit férfiak terveztek. Óriási bukás is lett.
A következő évre áttervezték. Maradt az autó, de a festés pár helyen rózsaszínből levendula lett. De maradt az esernyő és a táska is. Sőt a táska az ülés hátoldalán kihatható zsebként is funkcionált. De így is a kereskedésekben porosodtak az autók, egész Amerikában csupán 1500 darabot adtak el. A gyár ezek után elvetette a nemi alapon történő autótervezést.

Tovább


Iglu a hátsókertben

Mint egy üvegház az embereknek. Rossz időben véd az esőtől és a széltől, melegben kinyitják és árnyékot ad. kütyülógia iglu igloo

Tovább


Ezek a házak tényleg léteznek

Lecsúszó falak, kettéhasadt épületek, lefolyt téglák, semmivé foszlott falak: Alex Chinnek szobrászatba hajló épületei alaposan megváltoztatják a városképet.A világ érdekes Alex Chinnek épület szobor

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog