Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cédrus-torony

Svájcban épül az örökzöld toronyház.

Tovább


Vörösbe borult a Tuz-tó

A víz csaknem élettelen. De csaknem.

Tovább


A szerelem örök

A szerelem örök, és egy páros tetkó örökre összeköti. Csak ciki egy ilyen tetkót utána töröltetni vagy átrajzolni.

Tovább


Szolgálunk és nem félünk embernek lenni

Ezek a rendőrök is szolgálnak és védenek, mégsem érzik úgy, hogy a tekintélyüket csorbítja, ha megmutatják az emberi oldalukat. Valószínűleg azért, mert a tisztelet a megbecsülésen és nem a félelmen alapul.

Tovább


15 érv az adoptálás mellett

Állatot menhelyről befogadni? Mindent elmondanak ezek az előtte/utána készült képek.

Tovább


Akvárium kerítés

A Mehmet Ali Gökçeoğlu egy török üzletember luxusvillát vásárolt Çeşmében, az Égei-tenger partján. Az üzletember azt akarta, hogy a házából minden szintről látni lehessen a tengert. Azonban a magas kőkerítés megakadályozta a kilátást az alagsorból.

Mit tesz egy vérbeli üzletember. Eltűntette a kőkerítést, és egy akvárium-kerítést építtetett a helyére.

Az akvárium-kerítés 55 méter hosszú.

Tovább


Ezen röhög az egész internet

Szélvész sebességével száguld a neten körbe egy török szappanopera jelenete.Erre szokták azt mondani, hogy ekkora idióták nem lehetnek. A jelek szerint mégis.

Szegény főhősünk az apjával beszél a pokolban. Arról egyik szereplő sem tehet, hogy sikerült ugyanazt a snittet még egyszer visszatenni, de a vizuális effektek nélkül. Se pokol, se ördögök se lángok.

Ekkora blőd hiba mellett sokan nem tudtak elmenni szó nélkül, és nagyüzemben beindult a videomém-gyártás.

Tovább


Macska és az örökbefogadott sünök

Egy cicamama megtalált négy árva sünkölyköt, és örökbe fogadta őket a saját, már nagyobbacska kölyke mellé.

Tovább


Házi grizzly

Alaszkában egy helyi fiatalember két grizzly medve bocsot talált az erdőben, akiknek az anyja elpusztult. Alig voltak nagyobbak, min egy kölyökmacska. Magához vette őket, és próbálta megmenteni az életüket. Sajnos az egyik elpusztult.

A másik azonban szépen cseperedett, egyre nagyobb lett. Végül elérte az igazi felnőtt grizzly méretet. A medve az emberi családot tekinti a sajátjának, közöttük él, velük eszik, alszik, játszik. A család szerint a medve magát egy másik embernek tekinti, ezt különösen a hálaadásnapi vacsoránál igyekszik kihangsúlyozni, aminek a vendégek kevésbé örülnek. Egy csodálatos család története képekben.

Tovább


Az őrült török fagylaltos - frissítve

Mindenki ismer olyan embereket, akik a lélekölő unalmas munkájukat saját produkcióval dobják fel. Ilyenek például a vicceket mesélő buszsofőr, az éneklő troli-vezető, a táncoló forgalomirányító rendőr. Ezek a török fagylaltosok elképesztő, már csaknem cirkuszi ügyességű játékkal szórakoztatják vásárlóikat, és az utca járókelőit. Nem csak otthon, hanem a világon sokfelé. Hűsítő szórakozás a nyári melegben.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog