Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az életveszélyes állatok is lehetnek aranyosak

Jobb ilyenkor találkozni velük.

Tovább


Az el nem készült Lincoln emlékművek

A tervek biztos tápot adnak majd az összeesküvés elméletek kedvelőinek, akik hisznek Washington szabadkőműves tervezésében. Jó néhány motívum itt is felbukkan.

Awesome Lincoln Memorial Designs That Weren't Used (7 pics)

Tovább


Életmentő festék

A svéd Albedo 100 startup vállakozás kifejlesztett egy olyan festéket, amely nappal teljesen láthatatlan, de éjszaka, a lámpák fényében szinte ragyog.

Tovább


A nagy TITANIC-összeesküvés

Illuminátusok, jezsuita bankárok, és a világháború kirobbantása áll a Titanic elleni merénylet hátterében. Nap mint nap újabb összeesküvés elméleteket lehet olvasni a neten. Lassan már elmondhatjuk, iparági szinten jönnek az új elméletek. Természetesen ez alól a Titanic sem lehet kivétel. Jöjjön a Nagy Illuminátus merénylet.

Az összeesküvés-elméletek valójában gondolatkísérletek, a "mi lenne, ha…" kérdésre adható olyan válaszok, amely a körülöttünk történő események mögött valamilyen titkos, rosszindulatú erőt vagy hatalmat feltételez. Ezt a tények ügyes csoportosításával, a történet kiszínezésével, ellenőrizhetetlen adatokkal történő bővítésével lehet elérni.

Isten állatkertje összeesküvés elmélet Titanic Illuminátusok merénylet

Tovább


A tökéletes füst

A német fotós, Thomas Herbrich a cigarettafüst szerelmese. El akarta készíteni a tökéletes fényképet. A cigarettafüst fényképezése nem is olyan egyszerű, a folyamat túlságosan gyors, a vaku egyszerűen lemarad róla. A képek tízezred másodperces expozícióval készültek. Ehhez kellett megfelelően gyors vakut találnia. Három hónap alatt 100 000 fotót készített, de mindössze hússzal volt elégedett. Néhány a legszebbek közül.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:   Fekete csirke

Napi videó:  Az első hangok

Napi fotó:  Amikor a búvár meditál

Macskaőrség:  Egy szomorú macska

 

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Színészek és szerepeik

Az életrajzi filmekben néha megdöbbentő a hasonlóság a színész és a megformált híresség között.

Tovább


Ha már önéletrajzot küldesz

Ha valamilyen kreativitást igénylő szakmára jelentkezel, egy dizájnos önéletrajzzal tarolhatsz. Engedd el a fantáziád.

Tovább


A csigák csodás élete

A Tehetséges ukrán természetfotósnak, Vjacseszlav Misenkonak jó szeme van a fotózáshoz. Olyan szintre emeli fel a természetben található mikrovilágokat, hogy megmutassa nekünk annak szépségét. Pillantsunk be a csigák életébe.

Tovább


Az élet tökéletes pillanatai

Azok a pillanatok, amiket meg kell élni.

Tovább


Robotvázzal állt talpra a mozgássérült

Orvosai közölték vele a hírt, hogy többé nem állhat lábra. Most mégis megtette Budapesten.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog