Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Riói karnevál 2013

Szemtől szemben, avagy riói arcok és karakterek:

Tovább


Legfurcsább kilátók - krumpliszirom-szikla

Ez a furcsa sziklaképződmény az Egyesült Államokban, San Diego közelében található. A kirándulók között egyre népszerűbb látnivaló nem véletlenül kapta a krumpliszirom-szikla nevet. Bár ránézésre elég riasztó, egyáltalán nem veszélyes. De egy kis bátorság nem árt a kiüléshez.

Tovább


Tudod mi az igazi szerelem? Ez!

A fotósorozat végére magyarázatot kapsz. Vigyázz, megdöbbentő képek is szerepelnek a sorozatban:

Taylor Morris és Danielle Kelly szerelme még a gimnáziumban kezdődött. Amikor Taylor az amerikai hadsereg robbantási szakértője lett Virginiába költöztek. 23 évesen az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor idén, május 13-án rálépett  egy házi készítésű aknára. A bomba felrobbant. Elvesztette kezeit és lábait, de életkedvét és a feleségét nem. 5 hónappal a baleset után újra jár, és boldogan él feleségével.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:    Áztatva a legjobb

Napi videó:   Óvatosan a vízággyal

Napi fotó:  Áradás előtt és után

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A természet csodái: a szerelem-alagút

Valós szerelem – Virtuális személy

A természet csodái: A kínai Tündérhíd

(via navytimes)

Tovább


A lélegzetállító szépségű fasor: a Dark Hedges

A világ egyik legszebb fasora az Ír-sziget Angliához tartozó részén, Antrim grófság területén található. Armoy település közelében futó út ma a Bregagh road nevet viseli.

Kétszázötven évvel ezelőtt, a XVIII. század közepén a Stuart-család a családi kastélyhoz vezető út mentén bükkfákat ültetett el. Az évszázadok alatt a fák összeértek, az ágak összefonódtak, a fény és az árnyék különös táncot jár felettünk.


Nagyobb térképre váltás

A bükkfák legtöbbje ma is teljes pompájában áll az út két oldalán, és boltívként, természetes alagútként borul az út fölé.

Tovább


Alkohol az irodában

Tovább


Zen iroda

Lehet, hogy itt eléred a mennyei békét, de hol fogsz dolgozni, és mit szól majd hozzá a főnököd?

Tovább


Legkirályabb órák matek-kockáknak

A matematikáért rajongó óratervezők mindent elkövetnek azért, hogy ne lehessen egyszerűen leolvasni az időt. Ezt az egyszerű számsort egytől tizenkettőig hogyan lehet lecserélni valamilyen furmányos feladványra.

Karórák:

Csak prímszámok

Na ezt fejtsd meg: minden szám egy képlet. Mindez fekete iskolai táblán, krétával.

Tovább


Hordozható iroda

Itt a tavasz. Ragyogóan süt a Nap, meleg az idő, csivitelnek a madarak. Mi pedig ülünk a szürke irodában, és vágyódunk az ablakon kívüli világba. Bárcsak ne idebenn kellene ülnünk, hanem felpakolhatnánk az irodát, és kiülhetnénk egy fa alá.

Tim Vinke, a neves holland dizájner úgy döntött, véget vet ennek az áldatlan állapotnak. Megalkotta "Kruikantoor" fantázia nevű irodabútorát, amely néhány mozdulattal összecsomagolható, és egyszerűen arrébb tolható, mint egy talicska. Használója ott állítja fel, ahol akarja.

Tovább


Amikor még volt február 30.

Február 30. a mai naptárakban nem létező nap. A Gergely-naptárban és a korábbi julián naptárban a február valójában 28 napos, szökőév esetében pedig 29 napos hónap. Ugyanakkor a történelem során a Szovjetunióban kétszer, Svédországban pedig egy alkalommal előfordult, hogy jegyeztek február 30-át. Tizenkét alkalommal a Római Birodalomban is 30 napos volt a február, azonban maga a "február 30." megnevezés jóval későbbről származik.

Tovább


Egyszerűen állati

Lehet, hogy már januárban elkészült az év reklámja? Bármit is mondanék erről előre, csak lelőném a poént. Ezt látni kell.

Csatlakozz a több mint ötezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai fotó: Remek szögből exponálva

Ezt láttad már?

A legjobb szexi reklámfimek

Gabonakör helyett reklám

Kutyapiszok-lámpa

 

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog