Bikiniben óriási halakkal hódít az interneten. Ő a világbajnok.

 

Valentine Thomas francia-kanadai hölgy néhány nap alatt vált az internet egyik legismertebb szigonyos vadászává. A mindössze 28 éves hölgy a vadászatain készült fotókat megosztja az Instagrammon, saját Youtube csatornáján teszi közzé a víz alatti videókat.

Valentine a fenntartható evés híve és szószólója. Amit kifog, az elfogyasztásra kerül. Ha túl nagy a zsákmány, megosztja a családjával, barátokkal, helybeliekkel.

Nem élvezetből öl, hanem az élelemért. A szigonyos halászat kifejezetten környezetbarát tevékenység. „Pontosan látod, hogy mit akarsz enni, elejted, és nincsenek járulékos károk.”

"Én ezt nem azért teszem, mert élvezem megölni az állatokat, élvezem a halak szenvedését. Én csak reálisan onnan szerzem be az élelmet, ahonnan származik!”

 Thomas ragaszkodik ahhoz, hogy ő tiszteletben tartja az ő áldozatát. "A lövedékkel az agyát találom el, és azonnal meghal.”

Sok ezer követője van az interneten, és ezt a lehetőséget arra használja ki, hogy felhívja a figyelmet a tengerek védelmének szükségességére.

Természetesen a harcos vegánok is megtalálták, és gyilkosnak nevezik, egy facebook felhasználó egyszerűen Hasfelmetsző Jacknek hívta.

De a harcosabb húsevők is megtalálják. „Ha te a szupermarketben veszed a halat, akkor miért én vagyok a rossz ember?” A vásárolt hallal együtt mindig az ökoszisztéma is sérül. 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Macskaőrség:  A cica és a kuvik

Napi videó:   Magassági kosárlabda világrekord

Napi fotó:  Ööö, hogy is van ez?

 (via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...