Mint egy álomvilágba, vagy egy fantasy filmbe lépnél. A különles ajtó mögött varázslatos világ nyílik.oregon ház mese fantasyAz Oregoni művész és házfejlesztő Ed Bemis egészen varázsatos házat épített magának. A több mint 2800 hektáros  Shining Hand Ranchon épült 825 négyzetméteres házon helyi művészek dolgoztak. Ami engem teljesen magával ragadott, hogy csak ott vannak a házban egyenes vonalak, ahol szükséges.

oregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasyoregon ház mese fantasy

A ház és a föld értéke 7,6 millió dollár.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)