Amikor már kevés egy párszázmillió dolláros jacht.

 

A szupergazdagok között évtizedek óta folyik a vetélkedés, kié a nagyobb, szebb drágább jacht a világon. Akiknek már ez is kevés azoknak már egy úszó szigetet kínálnak.

A Kokomo Ailand mobil privát szigetet a Migaloo tervezte.  Egy olajfúró szigetre emlékeztet, de ez csak a biztonságos kiépítés miatt van. Ott már nagyon bevált ez a technológia. Nyolc motorja lehetővé teszi, hogy ez a mamut platform 8 csomós sebességgel mozogjon az óceánon, hogy gazdájának tetszés szerinti helyen rendelkezésére álljon.

A torony nem az olajkitermelést szolgálja. Tulajdonosa a tenger szintje felett 28 emelet magasságban egy penthouse lakásban üldögél a sziget uraként. Két lift is szolgálja kényelmét és biztonságát. A lakás minden kényelemmel és luxussal fel van szerelve.

A dzsungelért sem kell partra szállni, a szigeten ezt is találunk: pálmafákkal, függőkertekkel vízeséssel.

A szigeten van minden, ami kell: helikopter-leszálló, jachtkikötő, úszómedencék, jakuzzi, privát strand. Nem hiányzik a grillező hely, a szabadtéri mozi, és a cápaetető-állomás sem.

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?
Szem-Szájnak gasztroblog:  Provance-i vadlazac szalonnás burgonya-ágyon
Macskaőrség:  Macska és a privát szféra
Napi videó:   Nehogy megfázzon
Napi fotó:  Kincses sziget
(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...