Mindennapjainkban az idő lett a legfontosabb tényező, és egyik legfontosabb célunkká vált, hogy minél többet tudjunk megtakarítani belőle. Egyre több időt töltünk autónkban, gyakran teljes tétlenségre kárhoztatva. Ennek következménye az, hogy egyre többen étkeznek az autóban. És az élelmiszeripar erre az űrhajósételekkel válaszolt.

Autós gyorsbüfék nincsenek mindenhol, ezért már a boltokban kaphatók azok az ételek, amelyek az űrhajósoknak tervezett csomagolásban kapható. Bár ennek az igazi piaca Amerika. A Stonyfield Farm nevű amerikai cég már piacra dobta teljes joghurtkínálatát – tubusba csomagolva. A „Squeezers”-nek csak le kell tépni a végét, és a sofőr máris a szájába préselheti a tetszőleges ízesítésű joghurtot.

Az élelmiszerpiac egyik legnagyobb levesgyártója, a Campbell is gyorsan reagált a kihívásra. A „Soup At Hand” márkanevű termékcsaládját mikrohullámú sütőben is használható pohárban árulja. Másfél perc melegítés után csak le kell tépni a papírtetőt és a lyukon át szürcsölhető a forró leves. A levesben természetesen a hús, a zöldség, és a tészta is akkora méretben található, hogyne tömhesse el a szívónyílást.

Természetesen már kapható a kocsiban használható mikrosütő, és sok kekszfajta is a szabvány pohártartóba pontosan illeszkedik.  Arról már ne is beszéljünk, hogy tíz év alatt a mikrobuszokban a pohártartók száma kettőről tizenkettőre nőtt.

Csatlakozz  a közel ötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Gigaburger

Tejszínhab bolygó

Modern Noé bárkája

 

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)