1000 éves fák váltak a tűz martalékává.

A világ érdekes Ausztrália Tasmania

 

Hatalmas bozóttűz pusztított A Tasmán-szigeten, Ausztrália legdélebbi államában. A világörökségként nyilvántartott területen egyedülálló növényzet veszett oda. Az eukaliptusz fák, még feléledhetnek, de az őshonos növényzet elpusztult. 1000 éves fenyők estek a tűz martalékául. A kár óriási, növényzet felperzselődött, leégett, még a föld is megsült.  

A világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália TasmaniaA világ érdekes Ausztrália Tasmania

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Homér, a rohamosztagos
Macskaőrség:  Két lábon álló macska
Napi videó: Parkolás a jégen
 Napi fotó:  A gyakornok első napja

 (via dailymail)

A világ érdekes Ausztrália Tasmania