Az egész Star Wars kultusz és fetisizmus mélypontja.

Isten állatkertje SW Star Wars cipő

 

Az Irregular Choice arról híres/hírhedt, hogy Amerika legextravagánsabb / legrondább cipőit készíti. Az új Star war premieralkalmából piacra dobtak egy olyan kollekciót, amelytől minden ember, akinek egy cseppnyi ízlése is van, rögtön kiadja gyomortartalmát. De nem a cipők a rémisztőek, hanem az, hogy a nem éppen olcsó lábbelikből jónéhány modell már ki is fogyott.
Isten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipőIsten állatkertje SW Star Wars cipő

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: Holdfázis csésze
Macskaőrség:  Szégyenlős macskák
Napi videó: Hídcsere 43 óra alatt
Napi fotó:  Egy jedi nem ázhat meg

(via)

Isten állatkertje SW Star Wars cipő