A holland természetfotós, Roeselien Raimond nyolc éven át követte a vadon élő rókákat, és meseszerű fényképeket készített róluk.  A sorozat lenyűgöző és mégis megnyugtató. Roeselien nagy kíváncsisággal vetette magát a természetbe, és azzal a céllal, hogy eloszlassa a népszerű tévhiteket ezekről a különleges állatokról, csalárdak, ravaszak és értelmesek. A legszebb téli fotói.

A világ érdekes  róka tél Roeselien Raimond

 

A világ érdekes  róka tél Roeselien RaimondA világ érdekes  róka tél Roeselien RaimondA világ érdekes  róka tél Roeselien RaimondA világ érdekes  róka tél Roeselien RaimondA világ érdekes  róka tél Roeselien RaimondA világ érdekes  róka tél Roeselien RaimondA világ érdekes  róka tél Roeselien RaimondA világ érdekes  róka tél Roeselien RaimondA világ érdekes  róka tél Roeselien RaimondA világ érdekes  róka tél Roeselien Raimond

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)