Több, mint egy éve már, hogy meghalt Robin Williams, a zseniális komikus.  Williamsnak volt egy szőlőbirtoka a Napa-völgyben. A Villa Soriso-t halála előtt áprilisban meghirdette eladásra 29,9 millió dollárért. Az ingatlan haláláig nem kelt el, ez is közrejátszhatott anyagi helyzete miatti depressziójához, ami öngyilkossághoz vezetett.

 

A több mint 2000 négyzetméteres házban öt hálószoba és 10 fürdőszoba áll rendelkezésre.

A ház mészkő és stukkó díszítései egyedi hangulatúvá teszik.  Olyan klasszikus részei vannak a háznak, mint vékony loggiák (oszlopokkal díszített nyitott folyosók), rotunda (körtemplom), és egy aranyos kis harangtorony.

Egy ilyen birtokról nem hiányozhat a moziterem, és a borospince sem.

A medence és a teniszpálya kötelező tartozék, de a gondnoki ház mellett még egy pajtát is találunk a lovaknak. 

A birtokhoz 18 hektár megművelt szőlőültetvény tartozik.

Halála után a család csökkentette az árat 25,9 millió dollárra, de így sem találtak vevőre. Az ingatlant újra meghirdették, de már 22,9 millió dollárért megvásárolható.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?
Szem-Szájnak gasztroblog:  
Macskaőrség:  Kutyabarát, macskabarát
Napi videó:   Köpködős Beluga
Napi fotó:  Levél és sárkány
(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...