Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Solowheel, az elektromos "mitudoménmi"

Se nem roller, se nem bicikli, se nem görkorcsolya, se nem monocikli. De legalább nem kell tekerni. Ez a SoloWheel. Kérek egyet a karácsonyfa alá.

Tovább


15 gyönyörű sportpillanat

Tovább


Csúszda-szikla

A látogatók nevezték el, mert a hatalmas sziklatömbön remekül lehet lecsúszni.csúszda-szikla Egyesült Államok Carolina Pisgah Nemzeti Erdő Beward patak medence szikla

Tovább


Ég veled égi lámpás?

Egy újabb nevetséges féltörvény, ami semmire nem jó. Búcsúzhatunk a nyáréji lampion eregetéstől, mert a hatóság úgy döntött. Legalább is ők így gondolják.

Tovább


Anyázz, ha fáj

Régóta mondják, ha káromkodunk, könnyebben elviseljük a fájdalmat. Sokáig azt hitték, hogy ez csupán önmentegetés. De sikerült bebizonyítani, hogy a káromkodás csökkentheti a fájdalomérzetet. Nagy Britanniában, a Keele-i Egyetem kutatói 64 önkéntes egyetemistát kértek fel a tesztre, amelyben kezüket olyan sokáig kellett jeges vízben tartaniuk, ameddig csak bírták, miközben tetszésük szerint szitkozódhattak. Ezután úgy ismételték meg a vizsgálatot, hogy miközben a résztvevők eltűrték a fájdalmat, csak nem durva szavakat ejthettek ki, melyeket például egy asztal leírásánál használnának.

Tovább


Rajzfilmsztárok élő hasonmásai

Úgy látszik, nincs olyan extrém rajzolt karakter, amelynek ne lenne a való világban hasonmása:

Tovább


Elképesztő hidak

A világ legmeghökkentőbb hídjai a világ minden tájáról. Némelyik még csak tervekben létezik, a többi már felépült.

Tovább


A nap kérdése: Mit csinálnak ezek a lányok?

Megfejtés a képek után.

Tovább


Fejetlen testek

Az interneten megosztott képek divatja állandóan változik. A deszkázás (planking) és a baglyozás (owling) már nem olyan menő, most a fejetlenség terjed. A képeken már nem deszkát vagy baglyot utánoznak, hanem testüktől különvált fejjel kell vigyorogni. Persze ez egyszerű trükk, de talán több fantáziát igényel, mint a korábbi idétlenségek.

Az új mánia neve horsemaning, a név eredete a fejnélküli lovas legendája. Nem új ötlet, az 1920-as években egyszer már népszerű volt.

Tovább


Videók, amivel hülyét csinálnak belőlünk

Szép lassan tényleg eljutunk abba a helyzetbe, hogy semminek nem lehet hinni, amit a neten keresztül kapunk. Jönnek a jobbnál jobb videók, álmélkodunk vagy szörnyülködünk, de aztán hamarosan kiderül hogy az egész csak átverés. Külön fájdalmasak a sporttal kapcsolatos átverések, amikor csodáljuk valakinek az elképesztő (és sajnos nem létező) ügyességét.

Aztán meg kell tudnunk, hogy egy víruskampány áldozatai vagyunk, ahol a reklámszakemberek csak azért készítették el a videót, hogy boldog boldogtalan továbbküldje, és minél többen nézzék meg a filmmel együtt a többé kevésbé bújtatott reklámot. Ezeknek a filmeknek az egyik jellegzetessége, hogy általában úgy tűnik, mintha véletlenül rögzítették volna az esetet amatőr kamerával.

A négy leghíresebb videó ebben a kategóriában:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog