Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kajakosok a halál peremén

Mennyire kell őrültnek lenni, hogy kajakkal menj a Viktória-vízesés széléhez?

A harminchét éves Steve Fisher, a harminchárom éves Dale Jardine, mindketten Dél-Afrikából, Illetve a harminchárom éves Sam Drevo az Egyesült Államokból, kievezett a Viktória-vízesés szélére. Ott megálltak egy olyan kis szigeten, amely csak a száraz évszakban bukkan elő, és lenéztek a százméteres mélységbe.

Tovább


Legrémisztőbb vagy a legizgalmasabb?

Egy állatkert, ahol igazi nagymacskákat lehet simogatni.

Milyen érzés lehet egy tigrist vagy egy oroszlánt megsimogatni? Megtudhatod, ha elmész Argentínába, és meglátogatod a világ legrémisztőbb, vagy éppen legizgalmasabb állatkertjét.

Tovább


Nagyon furcsa japán lányok

A japánokat mi nagyon sokszor nem értjük meg, és nagyon furcsának látjuk őket. Ez igaz a divatra is. Napjaink mániája, hogy az - egyébként valószínűleg nem is létező - egyéniségünket külsőségekben is kifejezzük. Legalábbis a divatipar ezt sulykolja a saját profitja érdekében. A japán iskolás lányoknál ez már extravaganciába csap át. Egy amerikai fotós utcai fotósorozata.

Tovább


22 karátos autó

80 kiló arany és néhány marék drágakő borítja az indiai autót. Így lesz a világ legolcsóbb autójából a világon a legdrágább. Ez lett az autók Fabergé-tojása.

Mintha megelevenedne Rejtő Jenő regénye. Az indiai Tata autógyár Nano nevű mini autójából elkészült egy különleges darab: Színarany borítást kapott.

Tovább


Legdurvább mozis átalakulások

Tovább


Aki együtt úszik a nagy fehér cápával

Ocean Ramsey, 27 éves modell és környezetvédelmi aktivista megtette a lehetetlent: együtt úszott a nagy fehér cápával, mindenféle védőfelszerelés nélkül. A felvételei lélegzetállítóak: egyszerre rémületesek, és gyönyörűek. Olyan dolgokat tesz meg vele, mint eddig csak delfinnel láttunk.

Tovább


Minden idők legdurvább lánykérése

Az igazán szerelmes férfi hajlamos arra, hogy nagy nyilvánosság előtt csináljon hülyét magából. Az elmúlt években divatba jöttek a különleges lánykérések, az ügyesen megszervezett Flash mob, vagyis villámcsődület lánykérések. Sok ember a legváratlanabb helyen kezd el énekelni és táncolni, aminek a csattanója a kiszemelt hölgy váratlan megkérése.

Erre alapozva a Fox TV új műsort készített, amelyre szerelmes férfiak jelentkezhettek, hogy ilyen látványosan kérjék meg barátnőjük kezét. A csatorna kitett magáért, a show első részében leszervezte minden idők egyik leglátványosabb átverését és lánykérését. Mindezt megfejelték azzal, hogy azonnal össze is adták a párt.

Tovább


Ügyes erotika, ami nem is az

Ezek a képek erotikusak, vagy nem? Döntse el mindenki saját maga.

Tovább


Űrhajós 1102-ben

Időutazó? Idegen lény? Ki ez a rejtélyes figura? Űrhajós 1102-ben, ezzel a rejtélyes címmel küldtek nekem egy fotósorozatot, amely különleges rejtéllyel kecsegtetett.

A fotókon a Salamancai katedrális:

Tovább


Legszexisebb estélyi ruha

Ennél izgalmasabb, és szexibb estélyi ruhát már nehéz lesz kitalálni. Lauren Pope, az angol valóságshow-sztár viselte ezt a könnyed vörös darabot egy londoni filmpremieren. Extravagáns, feszegeti a határokat, mégsem közönséges. De tény, nem mindegy, hogy milyen alakú hölgy viseli. Hogy mi tartja a helyén...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog