Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi a különleges ezekben a ruhákban?

Az, hogy nem is léteznek. Ez testfestés, Joanna Gair munkái.

Tovább


Aki az álmát adta egy életért

Cameron Lyle a New Hampshire Egyetem egyik sztáratlétája, mégis feladta sportkarrierjét, hogy egy ismeretlen ember életét megmentse.

Cameron, kiváló sportoló, súlylökésben, kalapács- és diszkoszvetésben komoly tehetség, az egyetemi csapat büszkesége. Mikor bekerült az egyetemre, jelentkezett csontveelő-donornak. Úgy gondolta, nem nagy áldozat, talán egy a százmillióhoz az esélye, hogy a családján kívül bárkinek is tudna segíteni.

 

Mégis nemrégiben csörgött a telefon, és a donorközpont jelentkezett be. Egy ismeretlen a vérrák egyik formájában,  akut limfoblasztos leukémiában. 100 százalékos egyezést hozott ki a gép a 28 éves betegével, akinek 6 hónap van hátra az életéből. Cameron csontveleje alkalmas arra,  hogy megmentse az ismeretlen életét. A segítségét kérték.

Cameron súlyos választás elé került, sportkarrierje, vagy egy idegen élete. A beavatkozás után hetekig nem emelhet súlyt, ami egy sportoló esetében legalább egyéves kihagyást, de az ő koában akár a karrierje végét jelentheti. Cameron mégsem habozott, igent mondott.

Edzője nyilatkozta később "Emlékszem, bejött az irodámba, becsukta az ajtót, és azt mondta:" Edző, beszélnünk kell. " És akkor azt mondta nekem: csontvelő donor vagyok. Én azt válaszoltam neki: Lássuk, dobsz 12-szer az állami döntőben, vagy megmented egy ember életet? Tedd meg.  Adományozz. A sport nem nagyobb, mint az élet. A sport az élet része."

Végrehajtották a beavatkozást, levették tőle a csontvelőt. Az Amerikában érvényes szabályozás szerint egy év után megismerhetik egymás adatait. Cameron reménykedik benne, hogy a kezelés sikeres lesz, és hamarosan megismerheti azt, akin segített.

Ha szereted a Toochee Blogot, kérlek szavazz ránk a GoldenBlog versenyen a <<PopArt>> kategóriában. Mindössze három kattintás, mert a te szavazatod is számít. A szavazás névtelen, és teljesen biztonságos.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád. 

 Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Jeges kávé fordítva

Napi videó:   Csak két ember van, aki ezt meg tudja csinálni

Napi fotó:  Nézz mélyen a szemembe

(via bostonglobe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Aki együtt úszik a krokodilokkal

(Ali)gator Boy-nak hívják azokat a férfiakat, akik a bemutatók során bemásznak a hüllők közé, és bemutatót tartanak az állatokkal. Mindössze egy nő van közöttük. Ashley Lawrence-nek nem okoz gondot, hogy játszon velük, de együtt is úszik velük, sőt akár meg is csókolja egyiket-másikat. Nem csak jól bánik a az aligátorokkal, de szerintem sok férfi cserélne is a hüllőkkel.

Tovább


Pont a megfelelő pillanatban fotózva

Tovább


Tájkép meztelen testekből

Carl Warner festői fotói a "Bodyscapes" sorozatból.

Tovább


Utrechti lebegő prostik

A holland város Utrecht két helyről híres igazán: a gépzene múzeumról, és a lebegő prostikról.

A város bordély-negyede egy csatornán úszik A Zandpad mellett. A lányok uszályokon dolgoznak.

Tovább


Dübörgő őserő: Dettifoss-vízesés

Ha emlékszel a Prometheus című film nyitójelentére:


A földönkívüli nem igazi, de a vízesés annál inkább. Ez a Dettifoss-vízesés.

Tovább


Utolsó ötlet a magyar foci megmentésére

Próbálkozzunk egy utolsó edzőcserével, de horvát módra. Ő Tihana Nemcic. A 25 éves egykori modell Horvátországban az NK Viktorija Vojakovac futballcsapat edzője. Ő az első női vezetőedző a futball történetében, akit egy férfi labdarúgócsapat élére neveztek ki. Rá talán jobban hallgatnának a fiúk, vagy talán ő tudná őket motiválni. Az a gyanúm, a csapat gyorsan feljebb kerül az ötödosztályból, de az biztos, hogy a jegybevételek meg foknak ugrani.


Tovább


Mit tennél egy tökéletes fényképért?

Kawika Singson a vulkánok fotósa. Az amatőr fotográfus szebbnél szebb képeket készít, miközben látszólag nem törődik a veszéllyel. Itt ez a gyönyörű fotó, amely Hawaiin készült. Most megláthatod mit vállalt ezért a képért a fotós.

Tovább


Michael Jackson titka

Michael Jackson több olyan táncmozdulatot hagyott maga után, amely örökre összefonódott a nevével. Ezek közül a legrejtélyesebb az antigravitáció néven elhíresült mozdulat, amelyet a Smooth Criminal című számban láttunk először. Michael a táncosaival együtt, szinte vigyázzállásban, képtelen módon, messze a súlypontján túl előrehajolt , majd újra kiegyenesedett. Sokféle tipp volt arra, hogyan is csinálta ezt a mozdulatot, amely rendszeresen szerepelt a koncertjein is.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog